Challenge accepted

Som jeg skrev på Facebook i går, kommer bloggen i den næste uges tid til at være påvirket af at jeg har taget imod en sjov (og svær!) udfordring. Jeg skal nemlig fra i dag og en uge frem, kun gå i tøj som jeg ikke har haft på indenfor det sidste år. Da jeg først fik udfordringen i går (damn you spamfilter) har forberedelsen været minimal, det var nemlig lidt begrænset hvad jeg kunne finde i mørket, med en sovende dreng i rummet og jeg har i dag derfor bla iført mig en graviditetstop af mangel på bedre. Oh yes. You Will see… Dog med en forhenværende favorit jakke over. Det er utroligt hvor mange skatte og hvor meget crap sådan et klædeskab byder på, jeg glæder mig til i eftermiddag at grave endnu dybere. Tilgengæld har jeg allerede nu lært på den hårde måde at jeg ikke er en størrelse 25 længere, har sjældent oplevet noget så ydmygende, som at sidde fast i et par jeans en søndag aften, med gardinerne trukket fra… Med andre ord, jeans bliver det ikke til den næste uge. Med mindre jeg kan grave nogle graviditetsjeans frem selvfølgelig. Hmmm. Fik jeg sagt at sko, smykker og neglelak også er med i udfordringen? Jeg har derfor i skrivende stund lyslilla lak på og bliver konstant mindet om min (sted)farmor (som kun går i lavendel og lilla. Ubetinget) når jeg kigger på den. Men Hey! pasteller er jo så skide moderne, så hvad fanden.
Hop gerne lige over forbi smukke Ida, som står bag projektet og læs mere, her kan du også se hvilke 9 andre bloggere, som har taget imod udfordringen…
Uploaded from the Photobucket iPhone App

8 replies
 1. Nanna says:

  Puha. Godt det ikke er mig.
  Med to graviditeter og fødsler indenfor de sidste to år er jeg ikke sikker på, at sådan en udfordring ville blive særlig sjov.
  Glæder mig til at følge med. Får vi lidt mere af outfittet at se?

  Svar
  • Sneglcille says:

   Jeg har virkelig også meget graviditetstøj liggende, som jeg på en eller anden måde skal have flettet ind i (sagde damen i den grå graviditetstrøje)-
   Planen er at I får det hele at se. Fra hver dag.

   Svar
   • Nanna says:

    Jamen så venter jeg spændt. Det kan jo være, at jeg bliver inspireret til selv at hoppe i graviditets tøj eller ammetøj igen.

    Svar
 2. The i den blå sofa says:

  Det er sgu ikke nogen helt dum ide… Måske man skulle tage den halvt op, du ved, måske bare tvinge sig selv til ikke automatisk at bladre videre i tøjet, fordi man engang besluttede, det var soooo last season….undtagen graviditetstøjet, forstås… (selvom jeg alligevel godt gad se mine helt nye kollegers ansigtsudtryk, hvis jeg troppede op i et af de mange svært udvidede outfit i morgen:) )

  Svar
 3. Nanna says:

  Vil I straks smide det graviditetstøj ud! 🙂 Mollie er kun fem måneder, men det er looong gone….

  Svar

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] Men nu har jeg jo lovet. Så hermed gårsdagens gamle tøj, i graviditetstrøje fra topshop, best behavior jakke (som jeg klart skal til at bruge igen) og så ellers bare et par strømpebukser og en gammel tubetop brugt som nederdel. Nårhja og sko fra et eller andet fransk mærke. Jeg snød dog lidt og skiftede til flade samsøe støvler sidst på dagen… Og har på fornemmelsen at det kommer til at ske igen i dag. Se hvorfor senere. […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *