Bliver aldrig modeblogger

Men nu har jeg jo lovet. Så hermed gårsdagens gamle tøj, i graviditetstrøje fra topshop, best behavior jakke (som jeg klart skal til at bruge igen) og så ellers bare et par strømpebukser og en gammel tubetop brugt som nederdel. Nårhja og sko fra et eller andet fransk mærke. Jeg snød dog lidt og skiftede til flade samsøe støvler sidst på dagen… Og har på fornemmelsen at det kommer til at ske igen i dag. Se hvorfor senere.

Uploaded from the Photobucket iPhone App

5 replies
  1. Julie says:

    Har lige kigget nogle gamle indlæg igennem for hyggens skyld, og tager mig selv i at blive rigtig glad når jeg ser at een af mine nye posts på bloglovin er fra dig. Du skal bare vide, at det er virkelig er dagens lyspunkt at læse din blog når man selv er presset, ryger lidt for mange smøger og drikker lidt for meget kaffe.. 🙂 Tak fordi du sætter ord på!

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *