Sneaks

Ja, man har vist et standpunkt til man har købt flere sko, eller hvordan er det nu. Det er vist ikke mere end et par måneder siden at jeg var helt “Buhuu jeg er ikke en sneaker pige og åh nej, jeg ligner en dreng”  blah blah freakin’ blaaaah agtig! Mja.
Har sgu købt et par mere…

Elsker dem og har stort set ikke haft andet på siden de kom med hjem for nogle uger siden. Et ekstra plus er at Otto synes jeg er pissesej i dem, mine “løbesko” og så har jeg det rigtig fint med ikke at skulle smadre flere læderstøvler på legepladsen. Sand og grus er en syg syg syg ond skodræber. ØV!
(RIP kære Sam Edelman bikerboots… Pis!)
Havde nogen sagt til mig for bare et halvt år siden at jeg skulle blive indehaver af et par goddamn lyserøde sneaks, havde jeg grint af dem og purenægtet. Jeg er stadigvæk ikke en sneakerpige og vil til hver en tid foretrække flade ankelstøvler eller noget med hæl, men hvor er det rart at have noget praktisk og behageligt (seriøst det er som at have sutsko på) at smide på mine hærgede fødder, som kan tåle at komme med i sandkassen.
Uploaded from the Photobucket iPhone App
Uploaded from the Photobucket iPhone App

8 replies
 1. Louise P says:

  Hvor er de fine.. 🙂

  Elsker din blog, tjekker ind flere gange dagligt. 🙂 Du skriver simpelthen fantastisk..

  Svar
 2. Trine Maria says:

  Jeg gik også rundt og fnyste af alle de sneaks der var i gadebilledet. Det var før jeg selv fik et par. Nu er jeg en del klogere. Et enkelt par har nu en fast plads, ikke heeelt opad andre sko, men tæt på. For komfort og praktik>ondt i ryggen, fødder og lægge efter 8-9 timers arbejde. Det er matematik jeg kan være med på. Synes ikke det er flåååtte sko, ikke i en kategori hvor jeg føler jeg virkelig har treatet mig selv med sko-shopping. Men de er godt nok rare at have. Så klart en modeting der er ok, men som aldrig vil vinde over stiletter, rå støvler eller andet pænt fodtøj. Lang kommentar… Ville egentlig bare sige: jeg er enig…..

  Svar
 3. Natasja S. says:

  De er da egentligt ret lækre de løbesko 🙂 normalt er jeg til converse da jeg også synes sneakers er drengede – men dine er sgu sørme pæne!

  Svar
 4. Tille says:

  Havde det lidt på samme måde som dig, specielt fordi jeg altid synes min overkrop og hofter minder om en pære når jeg tager sneakers på(???!!!?), men har også overgivet mig til glade fødder og “praktisk” fodtøj på det seneste 🙂

  ps. synes virkelig dine er fine med det lyserøde touch!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *