Post-ferie syndrom

Uret ringede klokken 6 i morges og da jeg 5 minutter senere, helt krøllet og hævet i ansigtet (ja, min ansigtshud hæver om natten ok?!) kravlede ud i mit køkken for at sætte vand over, fandt jeg hurtigt ud af at nogen havde glemt at købe kaffe. Og ja, nogen er mig (idiot). Derefter gjorde jeg mig klar og brugte for lang til på at finde de nøgler som nogen havde forlagt (jep, mig igen). Dem fandt jeg i min jakkelomme. Jeg skulle skynde mig på arbejde, da jeg er bagud med nogle timer og også gerne vil hente ham der Otto lidt tidligt i dag, for jeg savner ham. Jeg savner ham på den der måde, hvor jeg tager mig selv i at smile ekstra meget til andre folks børn og for at toppe freakfaktoren græd jeg lidt til de unge mødre i går aftes. Med andre ord, jeg mangler mit eget barn. Badly. Nå, men skyndte mig ihvertfald så meget at jeg først halvvejs opdagede at mit adgangskort til arbejdet lå hjemme i en anden taske, sammen med min pung , min kalender og buskort. Det fandt jeg ud af da en kontrollør bad om at se kort eller billet. Det kunne jeg jo af gode grunde ikke finde frem. 750 bananer. Av. Tilgengæld har jeg husket både telefon og en håndfuld grus, som nogen tydeligvis har lagt i min taske sidst vi var på legeplads (den nogen var ikke mig).
Iphone og grus elsker ikke hinanden kan jeg nu afsløre….

Glæder mig til at se hvad resten af dagen har til mig…

11 replies
 1. Christine says:

  Argh, kender de dage! Men jeg plejer at sige til mig selv, at det på en måde er rart, at alle uheldighederne falder sammen i én tycho brahes dag fremfor at være spredt ud over hele ugen 😀

  Svar
 2. Dot says:

  Åh yndslingsblogger nr 1. ( charme charme)
  Har lige haft børnefri massiv påskeferie inkl druk en masse. Og jeg synes lissom der manglede noget, og det var jo at jeg helt har glemt at tjekke ind i dit lille net-hjem. Men nu igen 🙂
  Nå, men ville foruden big-ups fortælle dig, at hvis du har månedskort kan du få bøden refunderet bortset fra 100 kr eller sådan noget. Hvis du bare havde glemt dit klippekort er håret dog solidt fasttømret i postkassen.

  Kh Dot.

  Svar
  • Sneglcille says:

   Næææh tak. Åh ja totalt redningskvinde du er! Det er sgu da rigtig !!!
   Så har vi alligevel råd til mad i denne måned 🙂

   Svar
 3. Kaffe & T says:

  Det er endnu engang balladen med de overgange fra ferie til hverdag. Vi har for få ferier at øve os i. Det må være dér, fejlen ligger. (Eller hvad? Jeg er skolelærer = har flere ferier end de fleste, men er stadig ringe til det!)

  Håber resten af dagen opfører sig ordentligt!

  Svar
 4. Anonym says:

  Av av…. Så er jeg alligevel lidt lettet over, at jeg ikke er den eneste, der er distræt efter ferien. Har nu sovet (MEGET) over mig TO dage i træk. Ikke godt. Nå men, i det mindste har du fået et godt indlæg ud af det 😉

  Svar
 5. Anette says:

  Ih, hvor jeg kender det, selvom det for mig ikke behøver være lige efter en ferie, det kan sagtens være en ganske almindelig hverdag..

  Det med at savne sit eget barn, og tage sig selv i at smile endnu mere af andre folks unger, når det er, dét er virkelig også noget jeg gør tit, når Silje er på besøg hos sin far. Man overlever heldigvis hver gang, men det kan godt være hårdt..

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *