Måske flere penge ud af vinduet: Work out apps…

Jep, det skal lige handle lidt om min sære krop  igen. Jeg meldte mig jo ind i det der fitness helvede og det går da også sådan ok. Jeg har i hvert fald været afsted… En håndfuld gange og lidt til. Det er ikke så meget som jeg havde drømt om, troede jo jeg ville være hende som lige smed sig på et morgenhold og derefter lige nuppede 20 minutter på den der crosstrainer eller hvad fanden ved jeg….  Deeet har ikke været tilfældet. Altså det hænder da indimellem at jeg får meldt mig på noget opstramningspulsgøglepis eller bare giver den gas (ha!) på løbebåndet. Det er dog lidt af et puslespil at få det flettet ind i min i forvejen halvtravle hverdag, med job og barn og sådan (blabla)… SÅ nu har jeg altså købt nogle træningsapps til min telefon. Hvilket vil sige at der et par gange om ugen starter en lille alarm som fortæller mig at det er tid til mine “Sit ups” og “Squats”… Smart! (og lidt åndssvagt), den fortæller mig også hvor mange jeg skal lave.
Uploaded from the Photobucket iPhone App
Indtil videre virker det. Jeg har brugt det i en uge og har pisse ondt i både røv- og mavemuskler, hvilket må betyde at der sker lidt. Det kombineret med nogle gode løbeture og lidt træningscenter når tiden er til det, bør få mig i bikiniform inden sommeren. Håber jeg fandme. Men kagerne og chokoladen bliver altså i mit liv! Sådan er det bare… Jeg skal jo faktisk ikke tabe mig, bare strammes op. I huden. for jeg er ved at blive sindssyg af at glo på al den ekstra hud jeg har fået efter den der graviditet. Det kan kagerne ikke gøre for.

11 replies
 1. Mia says:

  Jeg er stor fan af træningsapps, men endnu større fan af dit baggrundsbillede 🙂 Det er sgu fedt nok!

  -Mia
  Letitrainwithglitter.blogspot.com

  Svar
 2. Cæcilie says:

  Haha.. Jeg synes det er sjovt, at du har valgt at “gemme” dine motionsapps heeeeelt henne på en side for sig på din iPhone 😉 …ville sgu nok gøre det samme.

  Men sejt at du får det gjort. Bare det var mig. Men hjemme hos os har vi en tradition, der hedder, at mens min kæreste går amok med sine crossfitapps, laver jeg popcorn og drikker en cola. Det virker også fint, synes jeg 😉

  Svar
 3. Malene says:

  Men…. helt seriøst. 200 situps???? Er det om ugen eller? Kan jo umuligt være om dagen…….. 😉 Kan man sgu da ikke.

  Svar
  • Sneglcille says:

   Det er et 6-ugers træningsprogram, hvor man træner op til at kunne lave 200 på en dag.
   It can be done! Jeg kunne for mange år siden lave 250.
   Nu er jeg nede på 60-80 stykker, hvilket er en del mere end hvad jeg kunne for bare en måned siden. Go go go 🙂

   Svar
   • Malene says:

    Sejt!! Måske man skulle prøve så.. Jeg læste engang at Britney Spears lavede 400 om dagen.. Tænkte fuck me… Men hendes mavse var nu også reeet yummy dengang.. Hmm men det er vel også en slags undskyldning for det faktum at man på en god dag kan lave 3 situps på et stræk, at man har 2 kejsersnit i bagagen (kufferten, om man vil ;)), det seneste blot 5,5 md gammelt….? Igang med mig, anyway 🙂

    Svar
    • Sneglcille says:

     Ens mavemuskler er jo seriøst tæsket i stykker efter en graviditet, så det er BESTEMT en undskyldning! 🙂

     Svar
 4. Sarah Holmslykke says:

  Elsker trænings Apps og apps generelt. Kan anbefalemindfullness appen dk indtalt af Bjarne Nybo…. Efter træning offcourse,… Er pt gravid så den står på Kegel Camp app herhjemme.

  Svar
 5. Anne Mette says:

  Du inspirerede mig til at hente sådan en squats-app. Jeg ved ikke helt om jeg skal sige tak endnu, for hold nu kæft, hvor har jeg bare åndssvagt ømme lår i dag. Jeg troede de 66(!!!!) squats jeg skulle tage første gang, var fordelt ud på dagen. Men nej.. fuuuuck..

  Svar

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] konto og det endte lykkeligt-ish, selvom jeg dog forstrak en røvmuskel da jeg senere ville lave de der squats jeg før har ævlet om. Torsdag kan kun blive […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *