KAFFE

Tror at de fleste som kender mig, eller bare bloggen, godt er klar over at jeg er VILD med kaffe og ikke kan leve uden. I fødselsdagsgave sidste år fik jeg en Nespresso maskine af Nanna og Rachel, den bruger jeg ret meget og også mine gode gamle stempelkande bliver brugt flittigt. Og så er der jo cafe kaffe og i særdeleshed som to-go … Noget jeg hverken kan eller vil undvære. Det er virkelig en luksus ting i min hverdag og ja, jeg bruger vanvittigt mange penge på det, jeg har virkelig ikke lyst til at tælle sammen hvor meget.
Men her er en lille oversigt over de steder jeg for det meste køber mit kaffefix:
Jeg bestiller for det meste enten en dobbelt latte eller tudecortado og altid på sødmælk.
Om sommeren går jeg amok i iskaffe og særligt “Riccos” version, som er lavet med vanilieis er et kæmpe hit. Dog er min favorit af slagsen fra mit stamsted på Enghave plads, nemig kaffebaren uden navn, som ligger ved siden af “Botique Lize”. Deres kaffe er i det hele taget dejlig.
“Sort kaffe og Vinyl” i skydebanegade besøger jeg også ofte, det er et hyggeligt lille sted med god kaffe, dejlig musik og chokolade på disken.
“Risteriet” i studiestræde er også et besøg værd og det samme er “Kaffeplantagen” som både findes på Sankt hans torv og på Enghave plads, dog er priserne her lige høje nok (mener at deres iskaffe nærmer sig en 50’er, men den er god!).
Det absolut bedste sted efter min mening, er til min store ærgelse lukket ned ! Den lå i Sundevedsgade og hed Polala. Øv!! Den er savnet!

Uploaded from the Photobucket iPhone App
Uploaded from the Photobucket iPhone App
Uploaded from the Photobucket iPhone App

4 replies
 1. Ida says:

  Yay… Kaffe med sødmælk er bare det bedste. Bliver simpelthen så ked af det, når jeg får fancy-café latte og den så er på mini- eller skummetmælk! Bor også på Vesterbro og er helt tosset med den navnløse. Damn good coffee 🙂

  Svar
 2. Lotte+B says:

  Ej – DagH er det bedste. De har deres egne bønner fra Kontra (samme ejer) og lader ikke bønner ligge for længe efter at de er ristet (- hvilket Europa gør…så kan godt smage forskel, selvom det er samme bønne!). Og ja – ikke at bruge sødmælk er en hån mod bønnen! (- fedt at få lov til at skrive “bønne” så mange gange…)

  Skal vi lave en Tour de Kaffe?!

  …og du skal sq da på barista-kursus…(sammen med mig! Det vil jeg gerne…)

  Svar
 3. Frigg says:

  min favorit på Vesterbro må helt sikkert være KAFFE. Ejeren er så cool og den lille ‘café’ er rigtig hyggelig!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *