Jeg forstår sørme heller ikke:

 • Drake… Arhmen hvad fuck er nu det for noget?! Youtubede ham, da størstedelen af mit facebook feed dånede over ham i sidste uge. Og jeg forstår ikke hypen. Virkelig ikke.
 • Perleløg. Skrid lige ud af min mad.
 • Folk som nynner/fløjter højlydt. Af en eller anden grund går det lige i irritationsnerven.
 • Lakrids i andet end lakrids… Fuck lige ud af min dessert/chokolade/kaffe/smoothie.
 • Borger.dk … Jeg er ok god til computere, er heller ikke født i går, dog kan jeg ALDRIG finde det jeg leder efter på den lorteside.
 • At jeg tilsyneladende er en manrepeller af rang. Seriøst. Det lykkes mig gang på gang at dodge alle hankøn. Men de er sgu også så pisseirriterende. Sagde damen med kattestrømperne.
 • At gær skal lugte så klamt. Jeg gagger hver gang jeg skal bage (hvilket jo er hele tiden… HAhaha!)
 •  Den der rende/fordybning (?) man har mellem næse og overlæbe. Fuck det ser dumt ud, særligt hvis man kigger for længe på den.
 • At man, når man mister sit nøglekort til Nem id, skal logge på med sit nøglekort for at bestille et nyt. Seriøst fuckhoveder?
 • PMS. (hvad? er det virkelig så tydeligt?!)
12 replies
 1. Fru+Buur+Bækgaard says:

  Hahaha – folk der nynner/fløjter/synger er virkelig også noget der kan få mig helt op at ringe. Jeg bliver helt vanvittigt irriteret!

  Og så ved jeg virkelig heller ikke hvad det er for nogle klaphatte der har designet borger.dk. Det er som om det er lidt en hemmelig, lukket klub…

  Svar
 2. Hald says:

  Ved snart ikke, hvad der er værst: at være man repeller eller at være bum magnet (that’ll be me).
  Tiltrækker nogle seriøse nitter med jævne mellemrum, men repeller tilgengæld så (åbenbart) også dem, jeg egentlig gerne vil have til at blive.
  Tal om en ond cirkel/evig mandag på den front…

  Svar
 3. Blå Solskin says:

  Hahaha – den der rende – ikke bare ser den mærkelig ud, den føles også spøjs og når man ser Uffe Buchards bliver man forvirret.

  Men ellers så elsker jeg faktisk lakrids i alting og så synger jeg heeeeele tiden, tit og ofte uden at vide det – så jeg undskylder på forhånd/baghånd, hvis jeg får ødelagt din dag med det/har gjort det uden at vide det engang.

  PS. Gær lugter af sure tæer og gamle uvaskede drengedyner…

  Svar
 4. Heidi says:

  Er helt enig i den med folk der synger højlydt. Min roomie elsker at synge, og grantet, hun har en fin stemme. Men det betyder da ikke at jeg har lyst til at høre hende synger uden jeg har bedt om det? Fremmede mennesker er egentlig endnu værre. Hold nu bare op!

  Mht. NemID så behøver du ikke logge ind med kortet. Du skal bare indtaste CPR og din normale kode. Har efterhånden gjort det en del gange. De der nøglekort kan sgu nemt blive væk i alt mit lort.

  Svar
 5. Jens Rasmussen says:

  Ang NemId smut ned i din bank og hent et nyt – de har et stak liggende! så er du fri for at vente på PostDK eller lign.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *