Hej torsdag! Hvor blev onsdag af?!

Som jeg også skrev på facebook, var i går var en af de der dage, hvor klokken pludselig var 16 og jeg ingenting havde nået. Dagen var forsvundet i regnvejr, kvalme og gøremål, eller intentioner om samme.
Jeg fik hentet Otto, som var træt og havde set sig sur på mig, hvilket resulterede i at han skreg hele vejen hjem, selvom jeg ihærdigt forsøgte at distrahere ham ved at tale om katte og flyvemaskiner, hvilket kun virkede i sammenlagt 2 minutter, til sidst udbrød han: “Jeg GIDER ikke tale med dig. Forstå det dog din burger!!!”. Fair nok. Da vi kom hjem ejakulerede en dåse flåede tomater udover min silkejakke og der oprendt min tålmodighed med onsdag lidt. Aftensmaden blev lavet og spist, derefter åd vi pålægschokolade til dessert. Det må man godt når det er mandag på en onsdag. Jeg steg klart i point på Otto’s konto og det endte lykkeligt-ish, selvom jeg dog forstrak en røvmuskel da jeg senere ville lave de der squats jeg før har ævlet om.
Torsdag kan kun blive bedre….

Uploaded from the Photobucket iPhone App

6 replies
  • Sneglcille says:

   Ja! Du har ret. Matchende strømper er i det hele taget et stort plus!

   Forresten for at svare på spøgelseskommentaren, har jeg ikke en terrasse, men “bare” direkte udgang til gården, deraf terrassedøren (som egentlig bare er en glasdør, men terrassedør lyder ret meget pænere)…

   Svar
   • Maria says:

    Nå, men det lyder da også fantastisk. I stedet for, at man skal løbe op og ned, fordi han igen har glemt at slå låsen fra, eller han står og råber MOOOOOOAR nede i gården, fordi han har glemt et vigtigt sværd!

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *