Fredagsbilleder

Kloge menensker har oplyst mig at en alkoholforgiftning ikke viser sig, så længe efter indtaglese af alkohol. Så mit ørleshow skyldes nok derfor bare endnu en vuggestuebakterie. Nåhnåh, sååå er det jo straks en anden historie. Mindre kanal 4-ish i hvert fald. Good to know. Synes godt nok også at det var urimeligt at 5-7 øl kunne forårsage SÅ stor skade…
Nåhmen jeg fik taget lidt iPhone billeder i fredags, som i øvrigt var en røvfed aften! Malk de koijn var som altid skidegode og det var dejligt igen at drikke øller med Rachel og Nanna. Virkelig. Åh ja og tak til jer der turde sige hej, jeg har dælme nogle pæne læsere!

Uploaded from the Photobucket iPhone App
Uploaded from the Photobucket iPhone App
Uploaded from the Photobucket iPhone App

4 replies
 1. Louise says:

  Personlig erfaring siger mig – og det er altså i dette tilfælde væsentlig mere relevant end et klogt hoved – at det i hvert fald kan vare LÆNGE! Brugte for eksempe 12 timer i søndags på at kaste op. Nej, det er ikke en overdrivelse, og jo, det er sket før. Med blodsprængninger på hals og i hoved som følge. Og nej, det svarer sgu ikke helt til alkoholindtaget – min krop går ligesom bare i selsving og glemmer at holde op igen.
  Så skal ikke kunne sige det med 36 timer, men har præsteret 12 non-stop (dvs.15-30 min frekvens, yes) og har også præsteret 24 engang – dog med en del timer mellem til sidst!
  Og så nok om kastophistorik herfra.

  Svar
  • Sneglcille says:

   Du har nok ret. Kom nemlig i tanke om at jeg for et års tid siden oplevede det samme efter kun 3 fadøl fordelt på mange timer. Var så syg!!!
   Både den gang og i fredags har været oveni en hård periode, med søvnunderskud, travlhed og stress. Så der er nok noget om det faktisk.
   Hmmm. Lækkert med opkastsnak. Hæh!

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *