Find pikken

For 8-9 år siden gik jeg i en kort periode på en produktionsskole. Jeg gik der med min dengang bedste ven som jeg også boede sammen med, rimelig intenst både at bo sammen, gå i skole sammen og i øvrigt bruge al fritid sammen. Det gik så også ret meget i stykker derefter og jeg skred siden hen til Paris, men mere om det en anden gang. Det var en skideskæg periode, størstedelen af tiden blev brugt på skolens store terrasse, hvor vi tegnede, drak kaffe og røg cigaretter. Endnu sjovere er at min mor lige siden har haft et af de “værker” som blev til på den skole hængende på sin væg… Sjovt fordi at der midt i det er en grøn pik.
Jeg har nu befriet min mors væg fra det yderst grimme maleri og tager det altså med hjem og jo gu fanden skal det op og hænge…
Uploaded from the Photobucket iPhone App

3 replies
  1. Malene Wallin says:

    Synes altså faktisk det er ret flot!! Lækre farver.. Og lækker p.. …??! ej ok. Men synes det er flot 🙂

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *