Der var engang en blog

Men så gik bloggeren bag på druk en fredag aften og gik derefter ned med flaget i små 36 timer, i vaskeægte hovedet-i-toilettet-svedeturs stil, med en 2 årig i sin varetægt ej at forglemme…

Nå men nu er jeg tilbage… Kind of. Har da været i bad, hvilket må siges at være fremskridt. Barnet leger med sin far i vores gård. Der er cola i glasset (njaa, i dåsen), og jeg skal klart ringe efter noget klamt til aftensmad og forsøge at nyde det sidste af min weekend, inden store grimme mandag igen viser sit grimme grimme face.
Uploaded from the Photobucket iPhone App
Een ting er helt sikkert, jeg løber ikke tør for drikkevarer…
(WTF skete der lige for mig ?! Tørstig much?)
Uploaded from the Photobucket iPhone App

4 replies
 1. Blå+Solskin says:

  Hahaha, det der med tørsten sker for mig, hver gang jeg har tømmermænd!

  Kan lige som bonus info fortælle, at der på mit bord lige nu står en tom cocio, en dansk vand og en æblejuice samt et almindeligt glas postevand…

  Svar
  • Sneglcille says:

   Det åndssvage er at jeg faktisk ikke kan lide sodavand… Kan max drikke en halv. Hader brus og føler at mine tænder ætser op af alt den sukker. Men af en eller anden grund tror mine tømmermænd altid at jeg er tosset med det.

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *