Tim C?

Hvis nogen derude kender Tim Christensen, så sig lige til…
Uploaded from the Photobucket iPhone App
Uploaded from the Photobucket iPhone App
Uploaded from the Photobucket iPhone App

Uploaded from the Photobucket iPhone App

11 replies
 1. Kaffe+&+T says:

  ha ha. Nej, man skal fan’me ikke være for fin til at takke for en sang, da!
  Tim C… Når man laver så meget klynkerock, har man så SÅ meget mand gemt i sig? Jeg spekulerer bare…

  Svar
 2. Eva says:

  Ha! 🙂 Kender ikke Tim C, vi ser ham for sjældent i det mørke Jylland. Har dog engang været til en af hans koncerter, hvor jeg blev beskyldt for at have befamlet en pige på røven i garderobekøen… Ja. I didn’t do it. Det var min moster.

  Svar
 3. Dot says:

  HAha, altså man må jo tage med at der også er noget hårtab indover…. men det ved jeg ikke hvad du siger til? Og det med udstyret kan virkelig overraske med mindre fyre. Men hvad nu hvis den bare er ranglet som ham selv? Tør jeg jo slet ikke at tænke på, urk.

  I say go!

  Svar
 4. Christine says:

  Altså personligt synes jeg Tim C er voldsomt fin. Er han så lav? Men okay, jeg har også et stykke op til modelhøjden, så det gør mig ikke så meget 🙂 Du må lige holde os opdateret, hvis nu den dér sang snart dukker op!

  Svar
 5. Blå Solskin says:

  Hahaha, det her er fantastisk. Sidder med en version af internet explorer som forsager alle billeder taget med iphone/ipad osv. eller også er det bare billeder på din blog om ikke andet så læser jeg “Tim C?
  Hvis nogen derude kender Tim Christensen, så sig lige til…” og så er der ikke mere – går i kommentarfeltet og det første ord jeg ser er blyantspik… Måtte straks på telefonen for, at se hvad det handlede om…

  Jeg ved ikke med ham Tim C, tror ikke han kunne gøre noget for mig, hverken guitarspillende eller med en sang dedikeret direkte til mig….

  Svar
 6. Lotte+B says:

  Øhm – det udsprang faktisk af at jeg var til Tim C koncert i Vega torsdag og han gav så meget guitar at det var fantastisk. Men – så stod jeg dér og kiggede på ham og tænkte “Cecilie…og Tim har fuldskæg”…the rest is history! Bortset fra – at ja – Tim har haft en model-Cecilie før, men hvorfor så ikke igen?!? Jeg tror faktisk på det! På kærligheden!! Kom nu…@Tim: jeg mener det! I vil passe sammen!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *