Sko

klokken 6.00 i morges ringede vækkeuret og Otto sprang op med ordene “Hvor er mine sko? Jeg skal have dem på!”.

I går efter vuggestue var vi nemlig på skoshopping, normalt noget jeg forsøger at gøre uden ham, men det blev en spontan tur, da hans små fødder var brandvarme i hans støvler. Det var med svedige håndflader, hjertebanken og stemme i falset at vi trådte ind i den lille butik på Gasværksvej (Glasalfen. Kender du den ikke? Så kom afsted. Københavns bedste betjening!). Vi var ikke de eneste der var på udkig efter nye sko, så butikken var godt fyldt med forældre, børn og 1 meget tålmodig ekspedient.
De første sko Otto fik øje på var et par gyselige af slagsen i sort lak (!), plastret til med flamme aplikationer og lynet McQueen (eller “Mac-Kiwn” som han hedder her i huset). Gudskelov havde han i forvejen sagt at hans nye sko skulle være blå eller grønne, så jeg fik talt ham fra disneyrædslerne, så langt så godt. Han prøvede hele 3 par grønne sneakers (næsten uden brok utroligt nok), som bare ikke sad ordentligt og jeg var tæt på at give op, men så rejste barnet sig og gik målbevidst over mod en af hylderne og tog et par topfede mørkeblå Adidas Gazelle sneaks ned fra hylden og sagde “dem her!”. Utroligt nok var de i hans størrelse og sad perfekt da vi fik dem på! Halle-effin’-luja! De kom på med det samme og jeg fik dem først af ham da han skulle i seng 3 timer senere og kun ved at lave en sko-seng ud af deres æske og putte dem med “Godnat” og silkepapir som dyne (Ja…) .

Uploaded from the Photobucket iPhone App
Uploaded from the Photobucket iPhone App

19 replies
 1. Lotte+B says:

  Hvor über-cool…!!! Totalt ham (og dig! Kom nu…på med dine sneaks!).

  Og spørg…var de med dér med velcro også? Lige nu er velcro “in” her for så kan C selv tage og på…flipper over snørre, så det tør jeg faktisk ikke byde ham.

  Svar
  • sneglcille says:

   De var der i græsgrønne med velcro, både i Gazelle og en anden model. Og så var der både sorte og hvide all stars med velcro. Og New balance var der også med velcro. Der var også en del Hummel. Hun har i det hele taget et virkelig stort udvalg i sneaks.

   Svar
   • Lotte B says:

    Er røget med på New Balance…argh – der sidder sq en rest af Østerbro i mig, så de røg på drengen en dag og blev siddende ud af butikken (som “selvfølgelig” lå på Østerbro også…). Men skal da afsted og se og prøve de grønne!

    Svar
 2. Rebecca says:

  Der er potentiale for en yderst modebevist dreng allerede! Han er også hoppet med på hipsterbuksen – let hængerøv. Eller sådan er det måske bare når det skal gå hurtigt i den alder 🙂

  Svar
 3. Sofie says:

  Vi var ude i samme scenarie i mandags – phew for eniget stresset noget!!
  Og i øvrigt hedder McQueen også Mac Kiwn herhjemme 😉

  Svar
 4. City Chick says:

  Kan det passe at det barn ligner sin mor? 🙂

  Og skoene er da i øvrigt superfede – sagde hende, der engang i mellem har rigtig pæne, nye sko stående på natbordet, så man kan nyde dem mest muligt 😉

  Svar
 5. Mila says:

  Fede sko…

  Afventer selv sko til drengene herhjemme – desværre med posten. Magtede ikke 2 to-årige i en skobutik. Får røde knopper ved tanken, så jeg håber deres Adidas sneaks bringer lige så meget lykke som hos Otto.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *