Så meget for friweekend og guldøl

… En time inden jeg skulle ud af døren i går begyndte jeg at blive øm i kroppen, få hovedpine og koldsved. Gjorde mig alligevel klar og hoppede på cyklen. Nåede ikke langt før jeg kunne mærke at den var gal, lavede derfor et kort pitstop hos freelancer og Otto, hvor jeg fik et par panodiler og nogle store glas vand. Lige meget hjalp det og jeg kunne godt mærke at der ikke var meget andet at gøre end at vende næsen hjem og parkere de gyldne damer og tunsalaten (til 16 pers.) tilbage i køleren. Hoppede under dynen med mit feberramte legeme og blev der resten af dagen. Øv. Det viser sig at influenza lignende symptomer er helt normale dagen efter at man er blevet tatoveret. Fandme ikke optimalt. I dag har jeg haft det tusind gange bedre. Min krop er stadigvæk øm, men jeg er ret sikker på at det bare er sådan den er lige for tiden. Kroppen.  Jeg er jo begyndt at træne ser I…
(kunstpause…)
Såååeh fik jeg lige sneget det med i et røvet søndagsindlæg om min svæklingekrop, som får feber af lidt blæk (?).

Jeg ved det godt, ynk klæder ingen, heller ikke en snegl. Jeg går i seng nu, det gør jeg, altså når de unge mødre er færdige med at lave kartofler i plast inde i mit fjernsyn (wtf?)

 

14 replies
 1. Trine Maria says:

  Døde også af grin over den smeltede, blå plastikpose.. Altså….. Prøver hun at tage livet af hele husholdningen? Priceless TV.
  God søndag til dig! Tillykke med ink! Får det også herre dårligt af det.

  Svar
 2. Mila says:

  Ja, hvad sker der for 2 x blå affaldspose i ovn? – Hvor pokker blev logikken lige af… Jeg er helt mundlam.

  Tillykke med tus´ den er fin… Jeg har selv 4 – men har aldrig prøvet den lede omgang…

  Godnat…

  Svar
 3. Katrine says:

  Måske hun troede at det var en stegepose – ligesom når man laver Maggie Juicy Chicken (som btw virker! Gider aldrig lave kylling på anden måde nu!) Men den der smeltede blå pose, priceless!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *