På repeat

Har lyttet nonstop til denne de sidste par dage… Jamen… Bare tryk play. Det er dejligt.

5 replies
 1. Mila says:

  Hun har en FANTASTISK stemme… Jeg har overgivet mig til “Maybe” – syntes den er så beskrivende for min situation p.t.

  “Next” eller noget i den stil, er os SUPER…

  Svar
 2. AnitaB says:

  Ej er det hende der har lavet den.. Der kan man bare se! Er ret så tosset med Heaven.. Tror jeg skal have fat i det album, for hun synger fantastisk og laver smuk musik!

  Svar
 3. Maria says:

  ÅÅrrhh, altså…
  Det har jeg godt nok også hørt meget. Men den akustiske version er da 50 x bedre…. Tør man håbe at den kommer i handel en dag 🙂

  Svar
 4. Cæcilie says:

  Man kan sige hvad man vil om X Factor, men år efter år åbner det mine øjne (ører, om man vil) for nye kunstnere og nye sange. I år var det faktisk bl.a. Emeli Sandé…og OH LAND! Hvad sker der for dét? Jeg har i mega lang tid gået og overbevist mig selv om, at Oh Land var overvurderet, uden nogensine at have hørt hende, og nu er jeg faktisk lidt glad for hendes musik. Men Emeli Sandé er klart hende jeg er blevet gladest for, at X Factor har introduceret mig for 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *