Limited works

Af en eller anden grund har det taget mig hundrede år, at finde noget jeg gider have hængende på mine larmende bare vægge i min stue. Sjovt, for egentlig går jeg ret meget op i indretning og er ret glad for fine rammer, for personlige billeder og grafiske tryk og har da også et hav af billeder rundt omkring i min lejlighed, primært af mit barn (han er fandme pæn!). I mit køkken/alrum mangler der ikke noget, der har jeg min højtelskede Andy Warhol plakat hængende og et lille indhak fyldt med Otto’s tegninger. Min stue derimod er helt modsat og har i de 3 år jeg har boet her haft hvide vægge uden noget på, udover et stort spejl og et par hylder. For nylig fik jeg dog hængt en ramme op på den ene væg, som jeg smed en random plakat i, hvilket hjalp en hel del, men alligevel aldrig rigtigt passede ind, hvilket gjorde den til et kæmpe irritationsmoment i lang tid, men NU er det slut. Plakaten er i dag blevet udskiftet.
Uploaded from the Photobucket iPhone App
Otto og jeg var nemlig i eftermiddags et smut forbi Larsbjørnsstræde for at hente et fint fint fint Helle Mardahl print, som jeg har fået foræret af Morten fra Limited Works, en side som helt klart er et besøg værd hvis man som jeg har nøgne vægge og/eller ikke helt magter flere børnetegninger/familiebilleder/Ilvaplakater (ja undskyld), der er i hvert fald mange fede værker at vælge imellem, og bedst af alt i flere forskellige prislejer.

Her er føromtalte tryk så, i en lidt for stor ramme bevares! Det får jeg hurtigt fikset (som om)… Det er lidt svært at se hvor fint det egentlig er på det lousy iPhone billede her, men jeg har smidt et direkte link til det her, til de nysgerrige… Pænt!

Photobucket

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *