Jeg forstår ikke pt 2

 • Prøver på cremer og den slags i de der små pisbreve. Hvad fanden er meningen? De er umulige at åbne og der er altid til mere end en gang, men man kan jo for helvede ikke gemme dem uden at få creme og shit ud over alting, og når man så endelig skal bruge det igen, er der kun en indtørret sej klat (hæ!) tilbage. Lorteopfindelse!
 • Creepers… 90’er levn af en grim sko, som i hvert fald aldrig kommer på mine fødder igen … og så ignorerer vi the fact at jeg den anden dag, i et svagt øjeblik stod med et par af de nye Stine Goya sko i hånden, (som clearly har creeper i sig) og sukkede. Det var guldet og det fine print, som distraherede mig. Not gonna happen!
 • Sukat… Tag du nu bare din gode ven rosin og skrid ud af min kage. Tak!
 • Store velhavende firmaer, som bliver børnefornærmede hvis man foreslår at de betaler en i penge i stedet for shampoo, for at annoncere på ens blog. Det er åbenbart en fornærmelse!?
 • Aura… Ja sangeren. Det er ikke så meget det at hun lyder som et får i løbetid når hun synger, det er mest bare at hun den ene gang jeg har mødt hende, valgte at se op på mig og fnyse højlydt på gymnasiemåden. Det forstår jeg ikke.
 • Brisler… (indsæt gag lyd). Prøv at hør! Det er en kirtel fra et børnedyr!  Stop øjeblikkeligt med at bilde mig ind at det er en lækker lækker delikatesse. Jeg har smagt det, jeg kan ikke li’ det. Det’ en kirtel!
 • At teenagere nu ikke længere siger “Nice!” men “Luksus!” (fuck det lyder dumt).
 • At man vælger at kalde et produkt til børn for: “Rollas frække frugter” Det er sgu for underligt…

Uploaded from the Photobucket iPhone App

18 replies
 1. Frk.N says:

  Elsker at du bare rammer plet med hver eneste ting, kunne nikke genkendende til hvert eneste punkt.

  Rart at se at det ikke bare er mig der kan lægge an til et hysterisk anfald over henholdsvis prøvebreve med cremer og så Aura….

  Svar
  • sneglcille says:

   Præcis… Og bemærk billedet på posen, hvor Rolla (?) sidder med en kasse mellem benene og sutter på en fræk frugt…. Ja siger det bare…

   Svar
 2. Mr. S says:

  ge-ge-e jo-jo uhh-la-la hmm
  let’s go geronimo
  sa-say-e so-so uh-la-la hmm
  let’s go geronimo
  ge-ge-e jo-jo uhh-la-la hm
  let’s go!

  Svar
 3. Lise says:

  Hmm jeg synes sukat er nice – eller “luksus” som de unge siger, men jeg kan også godt lide hjerter i flødesovs, så deeeet.

  Men det med brisler er jeg med på – det er jo for klammoella. Bvadr.

  Svar
 4. Bettina says:

  Oh, I’m with you all the way!
  Måtte lige google Creepers (fordi jeg opvoksede som bonde-jyde i 90’erne). Og åh endnu mere, jeg er med dig hele vejen!! Google førte mig til en modeblogger, der skrev: “I starten var jeg ikke så vild med creepers, men efterhånden er jeg begyndt at blive helt vilde med dem”. Det er da lemmingeffekt af første grad…
  Nåmmen, flere af sådan nogle sjove, mavesure, undrende indlæg.

  Og btw, stor respekt for dit indlæg om fixerum!

  Svar
 5. Dot says:

  Prøv og hør, jeg elsker de her lister.
  Selvom jeg kan prale af aldrig at have ejet et par creepers, synes jeg nu godt de kan være flotte. Men ikke så meget til en flåt str 40 som migselv. Der går lige lovlig meget flodpram i den.

  Fanden selv har skabt sukat.

  Og jeg elsker altså lågsus. Med det store smil på. Var blevet lidt træt af nice. Og jeg er altså 33, going on 34. Ahem.

  Børnekrammer.

  Svar
  • sneglcille says:

   Tro mig, hvis jeg havde haft en str 36 fod havde Stine Goyaerne siddet på mig nu… Men jeg er også det der 40 og nej, det går ikke!

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *