I dag

Gad jeg godt at være totalt feel good blogger, og som mange af de søde yndige damer i blogriget fortælle om aaaalt det fantastiske fashionable jeg skal… Men i virkeligheden har jeg en 10 timers arbejdsdag i et hus af glas, foran en Lenovo PC (ja det hedder den altså). Jeg skal godt nok til foredrag med Ida Auken i eftermiddag. Men det er også på arbejdet… Så det er der ikke meget cupcake-event over …
Uploaded from the Photobucket iPhone App

Tilgengæld kan du læse et interview om mine makeup vaner ovre hos en anden Cecilie: her!

Øhm. Senere skal jeg se Scream 4 (jo sgu!) med Rachel. Vores filmklub* har stået stille lidt for længe, men nu skal det være. Håber jeg kan lokke hende med i en bland-selv biks inden. Jeg har en syg miniromkugle craving.

Alt fra mig. Back to work.

*Filmklubben er Rachels og min tradition. Vi ser dårlige film. Gerne romantiske komedier, følelsesporno og plat gys. Ofte er det med skod junkfood som følge, skinkepizzaer og den slags. Det er en fantastisk tradition!

6 replies
 1. Kira says:

  Den filmklub lyder absolut som en bragende idé! Havde en lignende serie dates med min veninde tilbage i gymnasiet, hvor vi udelukkende så elendige gysere. Det burde man sgu da tage op igen!

  Svar
 2. Kit says:

  Filmklub er himmelsk – har også en med min veninde. Konceptet i den er bare at man skiftes til at vise hinanden, som vedkommende aldrig før har set, forskellige film da vi har fuldstændig modsat filmsmag (hun elsker alvorlige/uhyggelige film – jeg er mere til dårlige komdier og Astrid Lindgrene-film). De aftener indholder for det meste meget rødvin og tøsesnak – virkelig hyggeligt.

  Svar
 3. Maya says:

  Jeg flækker hver gang jeg ser en Lenovo. Fordi det er næsten det samme ord som Norlevo. (mere skal der ikke til… jeg er nem at underholde)

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *