Hvordan går det med spøgelserne?

Er et spørgsmål jeg får relativt ofte. Tit ledsaget af et skeptisk blik.
Altså… Det skete sgu igen. Det med fjernsynet. I nat… Og også for et par uger siden. I weekenden faldt mit badeværelsesspejl ned og gik i tusind stykker, fik fandme næsten et hjertetilfælde.Den smækkende dør har jeg taget af (i dit face spøgelse!), der falder stadigvæk billeder ned fra køleskabet, men det skyldes klart mine crappy magneter. Tror jeg. Derudover forsøger jeg at ignorerer at jeg mindst en gang om ugen vender hjem til en tændt lampe, aldrig den samme.

Jeg tror stadigvæk ikke på det med de spøgelser, ligesom jeg heller ikke er helt overbevist omkring ham indianerduden som jeg faktisk stødte på igen for nogle uger siden, han stoppede op og stirrede på mig og jeg skyndte mig videre. Kunne simpelthen ikke overskue at tale med ham igen. For jeg tror jo ikke på det vel! Nå, tilbage til ghostcentral aka min lejlighed. Hvis jeg nu troede på spøgelser, ville jeg gå ud fra at det var et godt spøgelse, der bor hjemme hos mig. Et sødt spøgelse. Ja. Et klodset et, som nyder at se fjernsyn og læse med lyset tændt? Nej. Jeg stemmer stadigvæk på noget med nogle løse forbindelser og gennemtræk. Det må klart være det….

5 replies
 1. Mausling says:

  Ih, jeg er voldsomt bange for, at der findes spøgelser. Jeg var flyttet for længst hvis jeg havde oplevet det, du oplever! Ellers havde jeg inviteret sådan en “spøgelsesfordriver” på besøg… Hvorfor spørger du ikke ham indianerduden næste gang du ser ham, det er vel hans skyld!?

  Svar
  • sneglcille says:

   Jamen jeg er overhovedet ikke bange når det sker. Om det er fordi at jeg bare ikke tror på det, eller fordi det virkelig bare er “et godt spøgelse” (?) ved jeg ikke. Men det er på ingen måde ubehageligt. Bare underligt! Og så irriterer det mig grænseløst at jeg ikke kan finde en forklaring. Men jo, måske jeg skulle spørge ham hvis jeg ser ham igen.

   Svar

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] har jeg undladt at fortælle en enkelt ting om det spøgelse der (ja der er altså kun et. Tror jeg). Jeg har været tøvende omkring det, da det er ret langt ude […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *