Historien om en Hibiscus

Min søde og fantastiske lillebror, fik for noget tid siden en ret stor tatovering på sin underarm. 
Den er tegnet af en kunstner vi er i perifer familie med (som også er tatovør). I den er der blandt andet 3 forskellige hibiscus blomster. En for vores mor, en for vores lillesøster og en for mig. Ikke nok med at jeg var tæt på at tude da jeg så den, fordi den og tanken er så fin, fik jeg straks lyst til at få den lavet selv, detaljerne og farverne i den er spot-on mig.
I fredags fik jeg den tatoveret på mine ribben. Resultatet blev bedre end jeg havde forestillet mig og jeg glæder mig helt vildt til den er helet op og stopper med at være øm.

Billedet her (mega close up! Den er slet ikke så stor) er taget lørdag morgen, så altså knap et døgn efter den blev lavet, derfor er den en smule hævet og smurt ind i det der salve helvede. Men synes alligevel at I skulle se den inden der kommer sår på :
Uploaded from the Photobucket iPhone App
Jeg skal nok vise den igen, når den er helet.

3 replies
 1. Lisa says:

  Nej, hvor fedt!
  Hibiscus er bare på alle måder en skøn blomst.
  Sart, men kraftfuld. Elegant, men for meget. Som en rød bøf og et sommerfuglekys på samme tid.
  Loveit-loveit-loveit!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *