Fri fredag

Billeder fra min fridag i går:
Morgenmad i sofa
Uploaded from the Photobucket iPhone App
Kørte god stil med knæ i jogginbuks og uglyass sutsko:
Uploaded from the Photobucket iPhone App
Jeg var et smut forbi “Enter the dragon” i Badstuestræde:
Uploaded from the Photobucket iPhone App
AV!:
Uploaded from the Photobucket iPhone App
Hapsede en gang eftermiddagssol:
Uploaded from the Photobucket iPhone App
Blandt andet med Nanna (som slår mig ihjel når hun ser ammebilledet her):
Uploaded from the Photobucket iPhone App
Dagen skulle ha’ endt således (snydebillede fra i torsdags):
Uploaded from the Photobucket iPhone App
Meeeen… Jeg var flad og gik i virkeligheden hjem under dynen med X-factor og pasta cabonara. Hvilket der heldigvis ikke findes billeder af.

Og i dag skal jeg til påskefrokost… Snapsefri! (håber jeg!!!)

4 replies
  1. ida says:

    Sneglcille, jeg har sgu lige brugt de sidste par dage på at læse samtlige indlæg fra din hånd igennem fra start til slut, og da jeg kun har læst med siden midten af februar 2012 var der alligevel nogle stykker, jeg skulle igennem; MEN det har været det hele værd! Jeg kan ikke sige så meget andet end, at jeg er vild med din skrivestil, indhold og ærlighed – bliv ved med det, du gør!!

    Og så lige et spørgsmål, der har naget mig siden begyndelsen – din veninde Rachel – udtales det engelsk (som Rachel i venner) eller dansk (som i Biblen)? I need to know! 😉

    Svar

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] fin, fik jeg straks lyst til at få den lavet selv, detaljerne og farverne i den er spot-on mig. I fredags fik jeg den tatoveret på mine ribben. Resultatet blev bedre end jeg havde forestillet mig og jeg […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *