Forårsfornemmelser ish

Jeg synes der er blevet ævlet om forår i virkelig lang tid, flere er hoppet i ballerinaskoene og har smidt vinterjakken allerede for flere uger siden. Personligt pissefryser jeg hele tiden og har ingen planer om at smide støvlerne lige foreløbigt, dog er termosålerne fjernet for længst (ja jeg går med termosåler. Sexet). Kun ganske få gange i løbet af de sidste par uger har jeg fået den der følelse af forår. I søndags var en af de gange… Jeg lånte Otto, som ellers var på weekend hos sin far, og tog i frederiksberg have. Senere kom freelancer forbi med hans kamera og skød nogle fine billeder.
Åh idyl (ha!).

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

10 replies
 1. Rikke says:

  Gud, hvor han dog ligner dig mere og mere 😉 Kan man egentlig selv se det som mor? Eller er det ligesom når folk siger, at man ligner sine forældre og man bare IKKE kan se det?!

  Svar
  • sneglcille says:

   Jeg kan godt selv se det, måske ikke lige så meget som andre. Jeg kan især se det, når jeg ser børnebilleder af mig selv 🙂

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *