Dagens udfordring

Altså… Jeg nægter at påstå at jeg lider af araknofobi, det er simpelthen for plat. Dog får jeg instant hjertebanken, svedige håndflader og tudetrang når jeg får øje på en edderkop. Men det er bare fordi jeg er tøset. Godt.

I dag var ingen undtagelse, panikken satte så småt ind da jeg fik øje på ham her:
Uploaded from the Photobucket iPhone App
… Efter at have gennemtænkt en del muligheder, såsom:
Ringe efter nogen. Anyone. Banke på hos en nabo, spraye dyret med noget giftigt, sætte mig til at tude i et hjørne eller bare flytte.
Besluttede jeg at tage sagen i egen hånd:

Uploaded from the Photobucket iPhone App

Det glæder mig at kunne berette, at jeg klarede det. Edderkop er flyttet ind i min støvsuger og jeg kan igen trække vejret.

Jeg ved det jeg ved det. Mit liv er som en actionfilm for tiden… Mangler blot en vindmaskine og noget læderagtigt tøj.

31 replies
 1. francesca says:

  jamen hvis du bare sugede den op overlevede den nok, og den kravler bare ud igen når du ser væk, har prøvet det!

  Svar
 2. amarOrama says:

  FUCK! Det vil sige edderkoppesæsonen allerede er startet!? Troede mindst, der gik en måned, før de krøb frem fra deres skjul, og jeg igen skulle være på vagt.

  Svar
  • sneglcille says:

   JA. Åbenbart. Jeg har endnu ikke set de der lodne sorte. Som er de værste og som altid vælter op i mellem mine gulvbrædder når jeg vasker gulve (det gør jeg heldigvis ikke så tit).
   Men de der tynde fuckers, dem har jeg set en del af her på vesterbro.

   Svar
 3. Jeannette says:

  Husker da jeg var barn og min mor lavede samme nummer med støvsugeren… satte den efterfølgende på plads i kosteskabet, hvorefter Fru edderkop lagde en masse æg i den lune støvsugerpose…. en dag klækkede æggene og det væltede ud med små edderkopper igennem støvsugeren. Så jeg bruger aldrig støvsugeren til edderkopper…

  Svar
 4. Nanna says:

  Jamen… Så kravler den jo bare ud af støvsugeren om natten og måske bygger den rede og lægger æg i dit øre eller din næse eller i andre organiske huller/sprækker, der er værre!!! Det er da anti-edderkoppe-regel no. 1 = ALDRIG I STØVSUGEREN!!! God fornøjelse med at sove i nat.. 😀

  Svar
 5. Mila says:

  OMG!!!!! I FEEL YOU….

  Hvor er du sej at du klarede den. Jeg får svedige lapper, blot ved tanken om at læse dit indlæg.

  Og iøvrigt – fy for satan med de kryb der kommer ud igen.. Pyyyhaaa…
  (Jeg har brugt støvssugeren een eneste gang, men turde ikke bruge den igen, så jeg var nødt til at smide den ud. Siden har jeg ringet efter en ven/far o.l.

  En gang hvor sådan een magen til din kapring var flyttet ind i soveværelset, sov jeg på stuegulvet i 14 dage til min far kom og fjernede den. (Havde selvfølgelig barikeret døren til soveværelset ved at lukke den – os med tæpper.

  Jeg er så flyttet fra 2200 og ud til forstaden med have og hvad vi har, og jeg gruer helt åndsvagt for hvad sommeren byder på af kryb. MAGTER det ikke..

  /Mila..

  Ps: Jeg bruger os ovnhandske som minimum og gerne en lille “aaaaddd-fy-for-satan-hvor det klamt – og jeg klarede” hoppe dans.

  HATE IT!!!

  Svar
 6. Andrea says:

  Plejer altid at støvsuge HELE lejligheden bagefter – er der ikke noget at støvsuge op, så laver jeg sgu fandme bare noget! Sådan nogen edderkopper skal sgu have nogen slag i den støvsugerpose.

  P.s. vil du være på den sikre side, så tape enden af støvsugerslangen til – så kan de da slet ikke komme ud!

  Svar
 7. maja says:

  Her er lige en skræmmehistorie til bunken. Er selv en af dem der får hjertebanken, vejrtrækningsbesvær og alt andet slemt, ved synet af en edderkop. En morgen sad der en kæmpe en af slagsen midt på mit gulv, og jeg tyede også til støvsugeren. Men frygtede alligevel at den ville komme ud og gå efter min strube (det gør de nemlig), så jeg satte en af de der fryseposer på enden af støvsugerrøret og tog på arbejde. Hvem sad og ventede på mig i posen da jeg kom hjem? Yes – den kæmpestore, grumme, blodsugende edderkop! Fra nu af får de først med hårlakken, og når de så ligger og drejer helt gassede rundt på gulvet, så hælder jeg kogende vand en masse på dem. R.I.P. motherfuckers!

  Svar
 8. Pernille says:

  Jeg skulle aldrig have læst de andre kommentarer! Havde vi ikke aftalt at de sataner dør af at blive støvsuget op!?!? Fandme godt at man bor 7-9-13 krybfrit! (Det tæller ikke at jeg tror at der løb en rotte over min fod ude på gaden en sen aften i sidste uge, vel? Det var jo udenfor!!!!)

  Svar
 9. maja says:

  Som så mange andre påpeger kan den sagtens klatre ud igen :/ Ked af, at være lyselukker men det er true story.

  Svar
 10. Karen says:

  Ej heeeelt ærligt! En edderkop??? Støvsuger? OG ovnhandske? jamen Herreste gud.
  Da jeg var lille gav min far alle edderkopperne navne. Peter (obviosely), Christian, Poul, Henrik og Sofus. Hvis de sad på steder, hvor de direkte var i vejen, blev de pænt eskorteret ud i haven på min fars hånd. Ja jeg synes faktisk de er blevet helt søde. De har jo også en mor 🙂

  Svar
 11. Karina PL says:

  Jesus christ. Den er sgu da mere bange for dig. ;( Ville ønske folk var en smule mere nænsomme over for andre væsener.

  Svar
  • sneglcille says:

   Bevares. Tror nu ikke den er bange for så meget sådan en krabat 😉 I øvrigt er den jo (åbenbart) i live og bor nok i mit kosteskab, hvor der er mørkt og rart. Ingen skade sket.

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *