Breakup behavior

Jeg har aldrig oplevet et virkelig slemt break up -Øøøh! Stop. Lige minus det I allerede kender til og det har vi ligesom været forbi, en gang eller ti, og det endte jo lykkeligt (ha!)… SÅ videre i teksten…
Jeg har absolut selv været både tarverlig og urimelig overfor et par mænd (undskyld) og i høj grad oplevet det den anden vej… Øøøøhøøøj der er mange jeg kunne hænge ud. Men man er vel en dame?! Nåhmen det er nu aldrig endt i krig. Altså…  jeg har da gjort mig über umage i at ignorere dem hvis jeg har mødt dem, har også taget mig selv i at lave rullefald bag diverse hylder i supermarkedet en gang eller to, for at undgå at skulle hilse, eller bare for ikke at ende i  situationer som dem jeg skrev om her. Har måske også kommet til at være lidt for overskudsagtig på sms’en selv om jeg i virkeligheden var i Bridget Jones mode, med rødvin, trøfler (dem der med kokos, fra netto. I kender dem godt), nattøj og tudeansigt, måske har jeg også smækket lidt rigeligt med dørene og kastet lidt hårdt med nogens ting, men har ikke gået hele vejen og syet fisk ind i nogens gardiner, skrubbet toilettet med deres tandbørste eller knaldet nogens venner.

Har I??? Spill it! Jeg vil vide alt. A.L.T. Bad breakup stories, hævntogter, alt det der (Narnaarrj ikke til inspiration eller noget… Er sgu da bare nysgerrig)…

47 replies
 1. Hovsa! says:

  Altså… Jeg er jo ikke særlig stolt af det i dag, vel… Men min eks-kæreste, som jeg havde boet sammen med i et par år, skred på den mest lusede måde. Han gad ikke fortælle mig at han slog op, så han forsvandt bare sporløst i en uge, besvarede ingen sms’er eller opkald. Jeg var sgu tæt på at efterlyse ham ved politiet, da jeg en sen aften pludselig fik en sms fra en fælles (åbenlyst horny) ven, hvor der stod noget i retningen af: “Jeg hører, du er blevet single – skal vi finde ud af noget, smukke?”.

  Jeg tog ærlig talt ikke ret godt imod sådan en besked, så jeg drak en god flaske vin, hørte en fandens masse Alanis Morrisette (det er trods alt en del år siden nu) og begyndte at ridse hele min eks-kærestes meget store cd-samling med skuresvampe og nøgler. Ups! Idag kan jeg stadig more mig over, hvordan han må have set ud, da han første gang skulle høre musik efter han hentede sine ting fra lejligheden. Sjovt nok har vi ikke snakket sammen siden…

  Svar
  • sneglcille says:

   Ååh ja “Strudsen” som den hedder i min omgangskreds. Den har min veninde også været udsat for…
   Klogt move med Cd’erne! Det er en god hævn.

   Svar
 2. Sara says:

  Da min kæreste slog op med mig ud af det blå efter 2 et halvt år (meget lang tid, når det er i gymnasiet) var mine veninder solidariske nok til at sende ham et læs babymad – det var egentlig tænkt som en symbolsk handling, der skulle understrege at han var en baby, men hans forældre troede vidst noget andet…hah!

  Svar
 3. Emma Emilie says:

  Efter et rimeligt skod break-up, hvor min kæreste forlod mig uden at forklare hvorfor (fandt så senere ud af, han var blevet forelsket i en anden), drak jeg mig virkelig fuld i G&T’s med to veninder, hvorefter vi hang efterlysnings-sedler op, hele vejen ned af Falkoner Allé, hvorpå der stod:
  EFTERLYSNING:
  [indsæt mentalt her billede]
  Xxx har mistet sine balls et sted. Han savner dem og kan ikke rigtig komme videre i livet før han finder dem.
  Hjælp ham!

  [og så en masse slipper med hans tlf.nr. på]

  Flover mig da lidt idag.. Men på den anden side. Røvhullet kunne jo bare ha’ sagt noget – så var vi alle kommet videre på ordentlig vis.

  Svar
 4. Sofie says:

  Det værste break-up jeg nogensinde har været udsat for, var da jeg var omkring de 14-15 år (ja ja, så seriøs var man jo heller ikke dengang, men jeg var virkelig glad for ham). Min daværende kæreste og jeg havde (efter min mening) ingen problemer i forholdet og en dag var jeg nede på hans efterskole og se et eller anden crap han var med i. Da det var slut stod vi og krammede og han kysser mig i panden og siger “kom lige hjem til mig i morgen, jeg tror gerne jeg vil slå op med dig” …………. Jeg var tudefærdig hele vejen hjem i bilen, og min mor mente bestemt heller ikke jeg skulle afsted næste dag, men det kom jeg. Da jeg dukkede op fortalte han at han alligevel havde fortrudt og på det tidspunkt blev jeg virkelig glad og lettet, for jeg var drøn-hamrende forelsket i ham. Jeg valgte at blive og sove og lige før vi faldt i søvn siger han “ej ved du hvad, jeg tror sgu jeg slår op alligevel, godnat!”, vendte sig om og faldt i søvn. ……….. Jeg var fuldstændig lamslået og anede ikke hvad jeg skulle sige, og da han boede ude på bøh-landet var jeg nødt til at blive og sove. Næste morgen vågende han og sagde “godmorgen skat, har du sovet godt?” jeg sagde intet, tog mit tøj og på vej ud af døren siger han “må jeg ikke få et sidste kys?” – jeg gik hen til ham, lænede mig frem som om jeg ville kysse ham, og stak ham derefter den største lussing, og gik så!

  Svar
 5. kamille says:

  Efter jeg fandt min kæreste kysse med en anden på Roskilde festival, pakkede jeg alle hans ting fra vores fælles telt og smed dem rundt i random lejre mens jeg råbte hittegods

  Svar
 6. Christine says:

  Altså min første sådan kysse-mere-end-med-trutmund-kæreste (jeg har vel været 14-15 år) ville ret hurtigt have lidt mere end jeg var parat til på daværende tidspunkt (måske en uge inde i “forholdet”). Da han ikke kunne få det ved mig, fik han det hos en anden pige i klassen (vi var en MEGET lille skole, og der var kun 4 piger i min klasse – og ALLE vidste det ret hurtigt). Jeg var megasåret! Indtil nogle af mine venner skar dækkene på hans knallert op (ja, jeg kommer fra Jylland). Og måske også skrev lidt på den med spraymaling.

  Svar
 7. Lærke says:

  Har efter mangt et break-up overvejet alle de klassiske karse-i-tæppe, rejer-i-gardin-stang og våd-xbox-på-enghavevej, men det er nu aldrig kommet længere end detaljerede fantasier…
  Jeg har til gengæld en veninde der hævnede sig på utro kæreste ved at ridse samtlige, dyre, sjældne og højt elskede, collectors edition dvd’er….

  Ok, det passer faktisk ikke helt – har gjort én ting, der var dybt grænseoverskridende og 100% powered by rage.
  En uge efter min daværende kæreste og jeg er gået fra hinanden, er jeg til fest på det kollegie hvor vi begge boede… har sammenbidt slynget shots ned i en time da jeg pludselig ser ham – med tungen langt nede i halsen på en eller anden tøs. Mistede fuldstændigt fatningen, farede hen og sparkede ham i knæhasen (han stod med ryggen til mig), kastede min drink i ansigtet på ham, råbte noget grimt og usammenhængende hvorefter jeg flygtede… Havde det simpelthen så dårligt med det bagefter, ikke fordi han ikke fortjente det, men fordi jeg aldrig havde troet at jeg havde den slags i mig.

  Og så har jeg selvfølgelig sendt en milliard fulde sms’er a la “jeg hader dig forevigt” “jeg savner dig!” og længere romaner i den ene eller anden tone… Telefoner burde have alkolås…

  Svar
 8. Anita says:

  Jeg fortryder sgu lidt jeg ikke tog hævn på min lousy ex! Han havde jagtet mig nogle måneder, jeg gav endelig efter og tog med på date! Det endte med at jeg blev rigtig glad for ham og vi blev kærester..og alt var godt, troede jeg!! Det viste sig så at han kørte dobbeltløb med mig og sin ex – som han var blevet kærester med igen samme tid som med mig.. Jeg fandt ud af det en morgen, hvor jeg blev ringet op af hende den anden, der spurgte om jeg var hende, der lå og knaldede med hendes kæreste!
  Det var ikke fordi vi havde været kærester længe, et halvt år, det hele havde stået på cirka et år! Men hold kæft jeg følte mig brugt og narret.. Men var så paf at jeg slet ikke overvejede hævn! Det gør jeg så nu.. Hold kæft en narhat og en kæmpe idiot! Burde have ridset hans bil og piftet et dæk – bare et eller andet! Givet ham en lussing og et knæ i skridtet! Sendt underlige gratis tilbud til hans adresse..

  Svar
 9. Trine Maria says:

  Jeg har en veninde, der fandt ud af hendes kæreste havde flere damer på en gang (ass) og hun hævnede sig ved at sætte hans elskede motorcykel til salg på nettet. HÆH! Er ret sikker på, han fik en del opkald på den. Prisen var i hvert fald i den lave ende.

  Svar
 10. C says:

  Efter jeg fandt ud af at min kæreste havde været sammen med en anden, fik hans tandbørste en ordentlig omgang i kummen og op omkring ‘rillen’ hvor alt det lækre snask sidder.. Afleverede den senere tilbage til ham sammen med resten af hans ting, inklusiv et par bokseshorts som viste sig åbenbart ikke at være hans (haha)! Fortalte ham senere i en brandert, da vi var til samme fest, om mit hævntogt.

  Jeg har aldrig haft det bedre med mig selv, end da jeg skrubbede børsten – seriously 🙂

  Svar
 11. idajosefine says:

  blev engang udsat for mere end et tarveligt break-up. jeg var SÅ forelsket. det var han ikke. han slog op med mig på msn (det der før facebook..). MSN!!!
  var zombie hele ugen. kun min roomie vidste jeg stadig levede.
  ugen efter var jeg klar på hævn (altså det var kun en hævn til at starte med- at det udviklede sig til noget andet havde jeg ALDRIG forudset!), og drak mig stiv til en fest. fandt hans bedste ven . tog ham med hjem.
  flere gange. (av- det gjorde ondt på x´en!)
  og det som startede som en hævn endte i forelskelse. vi blev kærester.
  det er 3 år siden nu- og vi er stadig sammen!
  (hertil skal det dog lige nævnes at xen og bedstevennen/kæresten ikke længere taler sammen. ups! )
  livet er retfærdigt.

  Svar
 12. SS says:

  Jeg havde en kæreste gennem tre år i gymnasiet, som meget pludseligt slog op, men ikke kunne give mig en grund. Jeg blev fuldstændig sønderknust, men mine veninder var kreative og fandt en af de små hæfter man får med posten hvor der udelukkende er tilmeldingsblanketter til forskellige blade, 3 gryder for 2’s pris, barbietøj og andre gode abonnementer.. Så efter at ha drukket lidt for mange Gin Tonics fik vi udfyldt hele hæftet, tror der var omkring 60 forskellige bestillinger.. Han må ha kigget noget da alle mulige abonnementer og ‘gaver’ væltede ind i hans postkasse 🙂

  Svar
 13. Anne says:

  For et par år siden havde jeg en skod kæreste. (var .. 16, tror jeg? er en af de yngre læsere :D) Han kørte dobbeltspil med mig og sin ekskæreste. Desværre var jeg så veninder med denne ekskæreste. Hun fortæller mig så en dag, om jeg godt ved at de faktisk også er kærester – wtf altså?!?! Fed veninde! ..

  Jeg slår op med min ekskæreste på stedet, hvor jeg så bagefter har nogle computerspil liggende der er hans.. de får så lige en tur med nøglen, farvel til det dengang nye GTA og et andet skydespil. ups altså!

  Møder så den der fede veninde senere i byen, hvor hun stadig er sammen med min ekskæreste, men åbenbart har noget med en anden fyr samtidig. Jeg støder tilfældigvis ind i hendes nye fyr, drikker ham godt fuld, og ender med at kysse rundt med ham, lige foran hende.. hun hader mig stadig, uuuuuups!

  Svar
 14. Marie says:

  Da min utro RØV af en eks gik fra mig (2 dage før vi skulle på ferie) kom jeg, ved et frygteligt uheld, til at hacke mig ind på alle hans profiler på nettet (FB, mail, you name it) og slette dem alle. Hov… men det føltes godt!

  Svar
 15. Prinsisse says:

  Kan ikke bryste mig af at have lavet store hævntogter eller andet selvhævdende gøgl. Er godt nok blevet dumpet på elendige måder i fortiden (med tlf. opkald fra udland, med “jeg er gået tilbage til min eks” x2, med “det er ikke dig, det er mig…”), men ikke noget, jeg sådan rigtigt kunne tillade mig at blive helt vildt arrig over, følte jeg. Så til gengæld har jeg gjort noget, jeg ikke er videre stolt af den dag i dag. Jeg gik over i den anden boldgade. Desperado-boldgaden. Og lavede “jeg tror jeg er gravid og det er dit barn”-tricket. Som 18-årig, forstås. Jeg holdt ham ikke hen længe. Totalt desperat “jeg vil bare gerne føle vi har noget sammen og tænk hvis du opdagede, at jeg i virkeligheden var den eneste for dig”-handling. Det virkede i øvrigt også kun ganske kort. Til gengæld var han god til at bruge “jeg lader som om jeg muligvis vil have dig tilbage så vi knalder på regular basis”-kortet.

  Fy føj. Aldrig synker jeg så dybt igen.

  Svar
 16. rb says:

  Er desværre ikke ophavsmand til dette hævntogt, men det er for godt til at blive gemt. Hjalp engang en såret og forladt veninde med at lave en profil til hendes x-kæreste på “boyfriend” med billeder…

  Svar
 17. Cæcilie says:

  Jeg kom til at hævne mig på den der måde, som man ikke skal…
  Jeg var i mit første nogenlunde seriøse forhold, efter et forhold på 3 år, og jeg var for første gang forelsket igen i den her fyr. Jeg vidste godt at han havde været skiguide året før, men regnede med, at det var dét. En aften da vi sidder til middag med hans forældre og lillebror (det var morens fødselsdag) spørger faren ind til min daværendes kæreste kommende tur som skiguide. Jeg gik totalt i baglås, for jeg anede ikke, at han skulle afsted igen. Nå, nok om det. Vi bliver enige om hvordan og hvorledes vi skal få det her til at fungere, og tiden går. 1½ måned inden han skal afsted, slår han op med mig af reasons unknown. Vi finder hurtigt sammen igen (eller, begynder at knalde igen), og vi bliver enige om, at det skal være os igen når han kommer hjem fra turen som skiguide. Dog tager han afsted, og hurtigt efter hører jeg meget sjældent fra ham, og når jeg endelig gør, kan han ikke heeelt beslutte sig for, om han nu gider at være sammen med mig når han kommer hjem, men holder mig stadig hen med søde ord og “almost promises”. Det finder jeg mig sgu ikke i – jeg er ikke en eller anden der sidder og venter på sidelinjen. Så jeg knaldede med hans bedste ven (over en længere periode), men ups… Bedstevennen havde en kæreste (gennem 14 måneder). Dog kunne hun ikke lide mig, totalt ubegrundet, så jeg tænkte at jeg ligeså godt kunne give hende en ordentlig grund til at hade mig.

  Not my proudest moment, men faktisk, så fortryder jeg det ikke. At hævne mig, med bedstevennen endda, hjalp mig hurtigt videre, fordi jeg følte at sagen ligesom blev lukket – og en måned inden eks’en kom hjem, mødte jeg min nuværende kæreste; jeg droppede eks’en helt, droppede bedstevennen og gik all in på min nuværende kæreste, som jeg så stadig er sammen med idag. Heldigvis har han ingen lækre venner, så jeg risikerer ikke at hævne mig på samme måde, hvis han en dag går fra mig…

  Svar
 18. Trunte says:

  Jeg er den psyko type, der tager hævn, hvis jeg føler mig pisset på.. Og hvilket held for jer 😀

  Den første fyr jeg hævnede mig på var min første rigtige kæreste. Han var DJ og en rigtig player. Dvs. knaldede en ny pige hver weekend, når han var ude at spille i forskellige byer. Men som den gode kæreste jeg var, troede jeg jo på det bedste i ham. Så får jeg så at vide af en veninde, at han har været sammen med en af mine andre “veninder”. Derefter kylede jeg ham ud.. Meeeen jeg kunne jo ikke helt lade ham være, da han skrev og undskyldte. Så vi fandt sammen igen (stupid girl). Vi holdt så en fest i hans lejlighed, hvor en masse af mine veninder og hans venner var inviteret. Denne fest slutter brat, da jeg ser ham sidde med tungen nede i halsen på en af mine “veninder”! (Fede veninder jeg havde dengang by the way.. Og de “veninder” var altså to forskellige!)
  Han vælger så at forlade lejligheden sammen med trunten, hvorefter hans venner skrider, så mig og mine veninder sidder tilbage i hans lejlighed.
  Dér får jeg så en lys idé. Det eneste hans køleskab indeholder er øl og to tuber stegemargarine. Øllene tømte jeg ud i hans seng og stegemargarinen sprøjtede jeg udover hele lejligheden. I sengen, på gulvet op ad væggene, i loftet.. You name it! Derefter tog vi alt hans sprut og smuttede over til fest hos naboen, HÆ!

  Min næste hævn var på min seneste eks, der havde været mig utro med forskellige tøser. Hvorefter han smed mig ud fra vores lejlighed fra den ene dag til den anden.. Ass.
  En sen aften går mig og nogle veninder (lidt småstive) forbi hans lejlighed, hvor hans fiiiine nye motorcykel står nedenfor. Jeg siger så (mest i sjov): “kunne det ikke være vildt sjovt at vælte den?”. Derefter går der præcis 5 sekunder før min veninde står og sparker til den, så den vælter og knækker sidespejlet af! Hæhæhæhæhæ.. Der blev hængt sedler op i hele byen samt efterlyst på Facebook om hvem der mon havde gjort det. Der blev endda udlovet dusør. Åh, jeg frydede mig 😀 Efter dette har jeg knaldet 2 af hans kammerater. Ups.

  Svar
 19. Thea says:

  Oh, this is sooooo what I need!!! Min kæreste og jeg gik fra hinanden i sidste uge (og det var ikke ligefrem et det-her-fungerer-bare-ikke-lad-os-hellere-være-venner-brud), så jeg har bare sådan lyst til at gøre et eller andet. Det kan godt være det er barnligt, men måske det også er lidt sundt?

  Svar
 20. Cecilie says:

  Jeg går sjældent så meget amok når det gælder rigtige forhold, for der har jeg ofte fået nok af hele den Bergmanske diskurs hvor man sidder med giraførerne på og siger lamme sætninger som: “Det er bare fordi, at jeg føler at når du siger…så er det som om at du ikke respekterer mig – som om at du ikke sér mig etc.” Jeg er gerne i mine forhold indtil jeg er ved at brække mig så er de meget lettere at komme ud af. Men da jeg var yngre var jeg god for lidt gang i gaden tog en gang min eks’ glemte grafitti spray dåser og skrev narrøv på en container hen over hans tag. HAH!

  Svar
 21. Jdane says:

  En gang for længe siden fandt min bror en annonce i den blå avis, med en lækker, engelsk, gammel bil som skulle sælges. Prisen var ufattelig lav. Han ringede og ja prisen stemte, men nej, den var desværre solgt. Det viste sig at være en forsmået kone, hvor manden havde rendt med sin langt yngre sekretær til udlandet, bedt konen om at sælge bilen og sende ham pengene. Manden blev nok lidt paf da han så sit kontoudtog…

  Svar
 22. Nadja says:

  Samme aften, som jeg havde givet efter for min ekskærestes langvarige gøren kur for at få mig tilbage, er vi ude med nogle venner, og jeg lægger mærke til, at han er meget optaget af sin telefon. Da han næste morgen er i bad hjemme hos mig, kigger jeg så i den og ser, at han også er begyndt at være sammen med sin vens lillesøster. Og så slår det klik – jeg smider alle hans ting ud af vinduet, flår døren til badeværelset op, så den går i stykker, og skriger meget højt, mens jeg smider ham ud. Nøgen vel at mærke. Og mens hans så står nede på gaden og tager tøj på, smider jeg alle de ting, han har givet mig, ud af vinduet, mens jeg råber en masse mere.

  Jeg boede lige foran en metrostation på det tidspunkt, og det var meget tydeligt, at folk ikke tog metroen, men blev stående og gloede, så der bare var flere og flere på stationen..

  Svar
 23. Rebecca says:

  Har ikke rigtigt været med på vognene til nogle af de store hævntogter, men (for der er altid et ‘men’) jeg har desværre kastet mig over i den anden boldgade: Desperat needy klistrende type..

  Historien var, at det var min første ’store’ kærlighed (teenageårene kan være hårde) og jeg var overbevist om at vi to var ‘meant to be’. Desværre havde han ikke samme opfattelse og dumpede mig over sms: “Jeg synes vi skal se andre mennesker” var ordene.
  Dengang var jeg på telt-tur med min familie og det krævede bare alt jeg havde ikke, at ligge og tude i teltet foran hele den pukkelryggede! Det værste var, at vi gik i klasse sammen så da ferien var forbi vidste alle det jo. Åh en rædsel… Jeg prøvede hundredevis af ‘tricks’ for, at få ham tilbage den ene mere latterlig end den anden og til sidst fandt han en ny kæreste – med væsentligt større bryster end mig og med ry for at være løs på tråden og dér kastede jeg mig selv i armene på den nærmeste fyr, so to speak.. Men der gik altså lang tid før jeg kom over ham og når jeg møder ham idag (ja for vi har da fælles vennekreds – fuck my life) slår mit hjerte lige et lille ekstra slag og jeg kigger ydmyget ned i jorden. For jeg kommer nok aldrig helt over min ydmygende opførsel jeg havde dengang..

  Svar
 24. Nanna says:

  Jeg har faktisk et lidt for veludviklet hævn-gen, jeg ikke er alt for stolt af. Jeg har aldrig kastet en ekskærestes ting ud af vinduet, sat hans motorcykel til salg, eller lignende, men jeg har gjort mig lidt for meget i små hverdagshævntogter. Min kæreste er fx lidt af en kaffeentusiast, han bruger rigtig mange penge på meget dyr kaffe, kværner bønnerne i en særlig kværn osv. Han drikker også altid sin kaffe af den samme, højtelskede kaffekop… En gang hvor vi var blevet skide uvenner, forede jeg indersiden af hans kop med min hårspray. Hans ansigtsudtryk, da han tog en tår af aftenkaffen, var seriøst priceless. Et andet skænderi varede hele natten, og da jeg skulle på arbejde en del tidligere end ham, valgte jeg at tage alle kaffebønnerne inklusive filtre med mig. Jeg behøver vel ikke at fortælle at en morgen uden kaffe, er noget af det værste min kæreste kan forestille sig? Jeg har også flere gange brugt hans tandbørste til at skille mine mascarabelagte øjenvipper med.
  Og JA, jeg ved sgu da godt at det er noget jeg er nødt til at arbejde med…!

  Svar
  • Jens Rasmussen says:

   Nanna næste gang du føler for den slags hævn – så lav ham en kop kaffe og put en pasteuriseret æggehvide i koppen, overraskelsen han får når han “finder den” er ubeskrivelig har selv gjort det ved en kæreste som havde malet min kaffekop med go’negl en gang ….

   Svar
 25. K says:

  Jeg var 13 år gammel, håbløst forelsket i en 10 år ældre fyr, som jeg var kærester med i 6 måneder. Hemmeligt, selvfølgelig. Men han elskede mig jo, selvfølgelig da! En aften loggede jeg på msn (jep, det der der var før facebook!), og så slog han pludselig op. På msn.

  2 måneder efter mødes vi i en sportshal til en danseturnering. Jeg lokkede ham ud i omklædningsrummet for lige at snakke. Jeg begyndte at kysse ham, og tage tøjet af, for jeg vidste at han tændte på sex offentlige steder. Han sagde nej.
  “Vil du ikke nok bare blive og sige du elsker mig?!?!” var de sidste ord, mens han gik ind til de andre teenagere som han underviste.

  13 år gammel, og mere ydmyget end ord kan beskrive.

  (Jeg er blevet klogere, bare rolig.)

  Svar
 26. .... says:

  Jeg havde engang en kæreste gennem en 3-4 måneder, men han slog pludselig op,(efter at være startet på efterskole – sjovt nok) han gav den hele armen med;… jeg vil ikke have at vores forhold løber ud i sandet, jeg elsker dig så højt, det vil tage mig lang tid at komme over dig osv. 2 uger senere er han blevet kærester med en eller anden tøs fra efterskolen, hvortil en af kommentarerne dertil er:”Hvorfor er det først blevet offentliggjort nu?” Det første jeg gjorde var at gå hjem til ham (og håbe på at han var hjemme fra efterskolen) med hans ting og banke på døren. Dog var det hans far det åbnede og viste mig ind (ikke særlig gennemtænkt fra min side) men det endte med at jeg råbte noget i retningen af: Hils Marie! og skred. Siden var jeg til fest sammen med mine veninder, hvor vi hackede hans facebookprofil. Fejt, men sandt og velfortjent (hvis du spørger mig)

  Svar
 27. Dot says:

  Åh, det er jo et skønt emne, hvor vi åbent kan få luftet ud i de.. lidt mere dunkle minder. Hæ.
  Jo, altså faderen til mit første barn skulle på tour med et band. Da min søn og jeg kommer forbi på et af tourens stop bor vi alle i et stort lækkert hus og det er sommer. Min søn og daværende kæreste leger ude i haven og en kvindelig kollega i bandet siger sukkende til mig : Åh altså, jeg vil bare så gerne ha det du har. Men jeg har sådan en vane med at være sammen med andres mænd. Hvortil jeg medfølende svarer : Åh søde … det skal du da ikke nøjes med, du skal da have en der vælger dig med alt det du er 🙂
  Det arbejder hun på, siger hun.
  Der går en lille måned og de kommer hjem. Min kæreste siger : Ja, jeg elsker dig ikke mere, jeg er forelsket i … Jo jo, det er selvfølgelig hende jeg har haft den meget intime snak med. Biaaatch.
  Jeg går fuldstændig amok og slår og sparker ham. Hæhæ.

  Vi flytter hver til sit og jeg ordner hans gode ven, samt andre i hans nærmiljø. Dem, jeg ved har gået og ventet på dagen hvor vi gik fra hinanden, og som aldrig helt forstod hvorfor jeg dog havde været sammen med ham. Fine fyre.

  Jeg har ikke haft dårlig samvittighed over det, og må sige at det i den grad virker for mig at bolle mig ud af en krise.

  Men skal altså ikke kimse af hævn som en måde at komme videre 🙂 Når man er den der bliver skrottet, that is. Så har man lissom også selv gjort en handling og fået det lukket. Så det ikke kun er den anden part der har handlet.

  Retrospektivt har jeg fået øje på, at det er denne ene hændelse som gør, at jeg nu behandler andre mennesker med større empati end før. Jeg har helt enkelt fået øje på, hvad det er i andre mennesker man skal værne om.
  Og det er ikke skidt.

  Mvh Dot

  Svar
 28. Josephine says:

  Min eks og jeg skulle på ferie sammen efter lidt over et års forhold og da vi så kom hjem gik der nok en uge og så kom han med “jeg elsker dig bare ikke mere og jeg vidste det måske godt inden vi tog afsted”-snakken. Omg, get some balls! Inden det havde han givet mig klamydia et halvt år inde i vores forhold, hvilket jeg ikke lige havde reageret på (hallo blondie! Kommer ligesom ikke ind af ørerne ;)), der var piger der ringede til ham midt om natten (blondie valgte at overse MEGET rødt lys) og jeg fandt så senere ud af at han havde været sammen med en fra min nye skole og at han også havde haft en lille flirt (i-fucking-mens!) med en anden ny veninde fra skolen. Her skal det siges at han, inden jeg fandt ud af det, havde valgt at bruge tre måneder på at “ses og se om han ville få følelserne tilbage”. My ass! Forelsket blondine gik selvfølgelig med til lortet og blev efterfølgende en smule (virkelig) bitter (på begynde-at-kræve-ting-tilbage-måden). Det resulterede så i, at da han gik hen og fandt ny fantastisk kæreste, besluttede jeg mig for at det da kunne være meget sjovt at knalde med en af hans bedste venner, som viste interesse og i øvrigt havde været interesseret længe (meget loyal ven, ellers!) – og som i øvrigt kunne spæde op med endnu flere beretninger om utroskab og diverse. Hr. lykkeligt-forelsket blev herre pigesure og skulle resolut vide om og hvad vi havde lavet og bla bla og da engangs-tingen med hans ven gik i sig selv og jeg afviste vennen senere hen, gik der faktisk over to år før jeg hørte fra (eller tænkte på!) nogen af dem igen. Indtil for et års tid siden, hvor der tikkede en sms ind en lørdag aften fra min eks: “vi syntes begge to du var dårlig i sengen”.
  Så er det bare man sidder tilbage og fryder sig over at man kom lykkeligt videre. Grow the fuck up, mr. fucking snart 30!

  Det sygeste jeg nogensinde har hørt om, er dog en gammel veninde som blev så bitter over at hendes eks havde levet lidt et dobbelt-liv ved siden af deres forhold (svin!), at hun tilmeldte hans adresse diverse Libresse-, wendy-, disney-, tampaxtilbud osv. Så er man fandme sur! hæhæ

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *