Wonder dåsen. Et tip fra en neglelakjunkie (that would be me).

Jeg er tosset med neglelak. Har faktisk altid lakerede negle og skifter gerne farve et par gange om ugen. Det eneste jeg hader ved mit neglelaksmisbrug (udover tørretiden) er at fjerne neglelakken. Virkelig hader. MEN jeg har fundet løsningen.

Nemlig denne:

Photobucket
Sally Hansen kwik off neglelak fjerner.

Det er meget simpelt. Stik labben i dåsen (høh!) og vupti! Væk er lakken. Det tager vel 5 minutter at få al lakken af begge hænder. Genialt! Jeg køber mine på Ebay, men jeg ved at den kan opdrives på diverse webshops også. Google kan hjælpe dig, søg på Sally Hansen kwik off.
Sådan en dåse holder cirka 2-3 måneder hjemme hos mig (og jeg bruger den meget!).

22 replies
 1. Iben says:

  Det ville være fantastisk, hvis du også havde et tip mod tørretiden! 😀 Jeg har hørt noget med at holde sine negle under koldt vand… Og så har jeg faktisk hørt, man kan få en lak til at putte ovenpå? Som får dem til at tørre? Nogen der ved noget?

  Svar
 2. Nanna L says:

  Hvis man vil slippe for tørretiden, så tjek essies drip-dry. En dråbe på hver negl efter påføringen af lakken og den er tør på 2 sek 🙂

  Svar
 3. Lisa Sandra Hansen says:

  FANTABOULOUS!!!

  AF hjertet tak for tippet – for hold nu op, hvor jeg hader at fjerne neglelak!
  Er også selv storforbruger af neglelak, når jeg ikke lige er på arbejde, for der er det desværre bandlyst – MEN på alle andre tidspunkter, kan du regne med farverige negle fra mig.

  Kan i samme omgang sige; Super fed, hyggelig og bundærlig blog du har – nyder at læse med.

  // Lisa

  Svar
 4. Mathilde says:

  Jeg er ved at løbe tør for denne skønne neglelakfjerner og jeg har altid kunne finde den på ebay, men pludselig er den bare slet ikke til at finde, har du mon haft held med at opstøve den et sted?

  Svar
 5. EvaK says:

  Nyåbnede Sephora har også en genial lak dåse som tager selv den mest hardcore glitterlak uden problemer og den koster 70kr 🙂 Seche Vite topcoaten kan også varmt anbefales til utålmodige sjæle 🙂

  Svar

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] har en ekstra wonderdåse, som jeg gerne vil forære væk, fordi I er skide søde. Det er en anden version end den jeg plejer […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *