When will I learn??

Jeg har denne måned fået udebetalt lidt mere end jeg plejer. Både fra mit arbejde og fra bloggen. Ikke noget svimlende beløb, bare en lille sjat mere end normalt. Dejligt. Særligt da min konto bløder, mit kort er tyndslidt og min bankrådgiver har fået betydeligt flere rynker i face efter han har fået mig som kunde (og er ret sikker på at han er yngre end mig). Jeg bør holde mig i skindet på shoppingfronten. Tage den med ro i et par måneder og få banket nogle grønne tal på kontoen… Ja, det BØR jeg. Det ville klart være det mest fornuftige og voksne. 
Hvad jeg GØR: Shopper… Shopper tøj… Shopper lampe… Shopper hyldedimser… Shopper støvler… Shopper iPad tastatur… Og har sørme lige trykket køb på endnu en odre fra Cos.
Ja… I suck at being a grown up.

6 replies
  1. Maria says:

    Hahha, åh hvor jeg kender det! 🙂 Men, jeg har lige et spørgsmål til dig! Hvilket makeup/produkter/whatever, bruger du?? Synes altid du ser så frisk og godt ud, så det ville være fedt at vide! Sorry for det random spørgsmål, og god lørdag!! 🙂

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *