Watch the Throne

Hvis du den 26 maj befinder dig i Herning (eller modsat mig er villig til at smide en tusse efter en togbillet), så skal du tage til koncert i Jyske Bank Boxen! SKAL! Jeg hader at jeg ikke skal med. Hader! Har hørt albummet perverst meget og havde glædet mig amok til de endelig kom til danmark. Men med transport og koncertbillet kommer det til at koste små 2 kilo. Så der må jeg stå af. Øv.

8 replies
 1. Louise says:

  Jeg er også typen der max hader at de skal til Herning. MEN opturs agtig som min mor er så siger hun at jeg gerne må låne hendes bil (inkl benzinfyldt tank) så min veninde og jeg alligevel kan komme afsted. Det er nok lidt mærkeligt det her, men som tak for verdens mest opturs blog må du sgu da egentlig gerne køre med så du kan spare penge transporten frem og tilbage. Altså vi behøver ikke hænge ud under koncerten haha.

  Svar
 2. Dagmar L. K. Johansen says:

  Nu siger jeg bare noget ikk,…. men hvad med at få et lift? Spørg på gomore, på facebook, på gaffas hjemmeside eller alle dine læsere? Alt kan arrangeres, og jeg tror ikke du er den eneste fra Kbh der vil afsted….
  Og det er jo ikke engang sikkert at DSB kører den dag…

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *