Valentines day? Go fuck yourself!

Jeg er ikke så god til mærkedage (hedder det overhovedet det?). Er ikke engang til jul eller påske eller fødselsdage, ihvertfald ikke min egen. Og da slet ikke Valentins freakin’ dag. Min inbox bugner med “Valentine offers”, “Be my valentine”, “Romantisk valentine middag for 2” og “Savner DU en kæreste”…  Hvad? Ja ja, jeg har skrevet kort om det før, kunne egentlig bare copypaste mit indlæg om mors dag. For det er sådan jeg har det.
Afskaf lortet. Punktum.
Eller gi’ mig en ordentlig gave:

8 replies
 1. Sarah says:

  Vi eeeeeeelsker “dick in a box” . Vil gerne anbefale alle Lonely Islands numre, hvis du har brug for et godt grin.

  p.s
  Jeg er også anti-Valentines!

  Svar
 2. Lasse says:

  Valentines day er jo også bare et amerikansk påfund! Det er lige som Halloween.. vi har jo fastelavn! Hold nu op med alle de ekstra mærkedage! 😛

  Svar
 3. Rina says:

  Hvad er en ordentlig gave? Overvejer hvad der skal til for at rede mærkedagene, holder så frygtelig meget af jul ;- ) Men valentinsdag kan du for min skyld godt afskaffe.

  Svar
 4. Mette P says:

  ps: det er en smule ironisk at dette indlæg er rammet ind af downtowns meget lyserøde “Har du styr på valentines dag?” ramme 😉

  Svar
 5. Ubiloz says:

  Kære Cecilie,

  Jeg vil gerne give dig blomster – I MORGEN – for dette fine indlæg, og tilhørende klumme i MetroXpress. Hvor skal jeg sende dem hen?

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *