TGIF

Så for satan! Fredag er her (it’s about friggin’ time!) og da freelancer jo er hjemvendt fra det der Afrika, er min dreng og jeg igen del af en deleordning. Så weekenden står for mig i alkoholens tegn. I aften skal jeg hjem til min seje veninde Charlotte, som har afleveret speciale ooog jeg tror det bliver en våd affære. Har hørt rygter om Asti. Æhm og så har jeg altså købt en flaske gin. Bloggen kommer nok til at lide under mine eskapader, mææææn mon ikke jeg er tilbage ved tasterne søndag-ish.
Hav en fabelagtig weekend dejlige mennesker. Måske vi ses derude.

Fredagssangen fra mig til jer, bliver denne goe’ gamle fra 1996. Nøj! Jeg har danset meget running man (eller “hiphop” som det hed dengang) til denne, på Vesterbro ungdomsgård. Gode tider…

Skru lige op ikk! Det er altså fredag!

2 replies
  1. Liv says:

    Er du ikke en snut og forklare dine forkortelser i parentes? Jeg gætter på at TGIF står for “thank God it’s Friday”, men aner det ikke?! Du har også nogle udtryk som fx Fo’Szhizzel eller noget i den dur, som jeg aldrig har forstået. Kunne du overtales til at skrive et indlæg hvor du forklare dine hip hop gloser? Eller, som før nævnt, smide betydningen i parentes? På forhånd tak 🙂 MVH Liv

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *