“Skal vi knep’?!”

Hviskede en nastyass type til mig i metroen i morges… Klokken goddamn 7:30.
Jeg måtte sige “HVA?” 3 gange, for jeg kunne simpelthen ikke høre om det virkelig var det han sagde…
Det var det. Jeg svarede med et “øøøøh nej vi skal da ej!!” .
Hvad fanden foregår der? Ligner jeg virkelig sådan en der vil pickes up i en morgenmetro. Godt nok er jeg lidt sløvt kørende på den front, men altså.  Helt ærligt?! Her er jeg gået i “mænd-er-irriterende-jeg-strejker” tilstand i et par uger, og er derfor åbenbart begyndt at udstråle at jeg er til den slags eller hvad?! På den anden side, måske han bare tog chancen, det er ikke til at vide.. Måske virker det på nogen? I det hele taget er folk vist begyndt at score hinanden sære steder. I weekenden hørte jeg om at der er folk, som rent faktisk har telefonsex via wordfeud (??).
Hoooold nu op hva.

 

16 replies
 1. Kira says:

  Herre jemini, hvad man ikke skal lægge øre til om morgenen. Men det ér sandt, der scores de særeste steder (hører jeg, thi jeg er scoret) – I Århus har vi jo “score-tex”, den føtex nede i centrum hvor du IKKE kan komme anstigende i joggingtøj, hvis du er single. Hvaba!

  Svar
 2. Malene says:

  Det med telefonsex via wordfeud gik op for mig i sidste uge da en fra min mødregruppe kunne berette at hun var blevet antastet af en random opponent under et spil. Da hun fejede ham af med at hun var gift og havde to børn, resignede han.. Hvad fanden sker der?? Men disse folk må jo have heldet med sig indimellem eller hvad?
  Hahahaa, Scoretex, er det den nede ved kirketorvet??

  Svar
 3. Pia Sabine says:

  Ej, æv nej…Selvom det er ham der er klam, vil jeg føle mig total dårligt tilpas og ulækker bagefter. Hvad tænker han dog på.
  Addd, tænk sig hvis nogen sagde “ja”! Øv, hvordan skulle det så lige foregå. Øv nej, væmmes helt.

  Men når du skriver det her, er det alligevel lidt spass:O)

  <3
  Pia Sabine

  Svar
 4. Rina says:

  Det er noget med at spørger man 10 så er der held ved en…

  Må lige tjekke Hr. mands wordfreud, måske derfor han er blevet så frygtelig glad for det crap ;- )

  Svar
 5. Lærke says:

  Måske han bare blev så overvældet at din skønhed at han blev NØDT til at spørge – hvis nu han aldrig så dig igen? (jeg kan ihvertfald bedre lide den version end den hvor han spørger tilfældige kvinder i flæng, fordi 1 ud 10 supposedly falder i… og nu prøver jeg så at forestille mig en situation hvor nogen ville sige ja til at have sex med en fremmed kl 7.30 i metroen…. argh…)

  Og Telefonsex på wordfeud – min hjerne gør ondt… og har på fornemmelse at der kommer til at gå et godt stykke tid før den holder op med at prøve at regne ud hvordan det lige skulle fungere…
  T
  A
  DIG
  E
  HÅRDT
  ?…

  Og så er cliffhangers som forrige post jo onde! Jeg er ved at dø af spænding (måske jeg har brug for mit eget liv? Nah, dit er meget sjovere!)!

  Svar
  • Lærke says:

   Øhm… ja… ovenstående forsøg på wordfeud blev besejret af automatisk at blive rykket da jeg trykkede send…

   Svar

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] mar I går fik Cecilie et halvfrækt tilbud. Det gav mit flashback til mine allerførste måneder i København. Du ved – dengang jeg […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *