Løsninger:

Er glad for at flere kunne nikke genkendende til mit dilemma i går. I havde nogle virkelig gode OG ikke mindst kreative løsningsforslag. Mine tre personlige favoritter er.

Rachel:
Jeg synes du skal starte ud med at lave en scene! Evt. Ringe op, råber ?sviiiin? og bare lægge på igen! Så ringe igen og kræve at han returnerer ALT hvad du har efterladt inkl. hårnåle og halve tyggegummipakker. Giv ham et tidspunkt uden at acceptere om han kan eller ej! Så duk op med medbragt kasteskyts, evt. Potteplante, som du helt umotiveret fyrer i hovedet på ham i det han åbner døren mens du råber ?det var du selv uden om!? storm ind, tag din ting plus lidt ekstra (helst noget dyrt og besværligt så som tv?et) og storm ud igen!
Og Ikke mindst ? lad mig være vidne til det hele! Det bliver skide skægt!!;)

Rina:
Er lidt forundret over du ikke nævner indbrud? alle ved da, at det er sådan man får sine ting tilbage ? er det ik!?!
Ellers hvis det skal være på den civiliseret måde, så stemmer jeg for SMS og pakkeposten ? come on, han kan vel lige smide 80 kroner efter postdanmark så du kan få din yndlingsting ? som du iøvrigt er NØD TIL at røbe hvad pokker er? Har gættet på påspændingsdildo, vibrator, næsetrimmer, butplog, nøgenbillede og meget andet hele dagen. i NEEED to know!

En anden Rachel:
Når det sker for mig ? så må man finde ud af hvor meget den genstand man har glemt koster/er værd.
Derefter, på en skala fra 1-10, finde ud hvor LIDT man gide at se eksen ? gange det med 23 og dividere med 5. Og hvis taller er under 500 så drop det- hvis over så skal den sms sendes!
Alt dette er selvfølgelig testet og er videnskabeligt bevist!

Tak for dem!
… Og for at løfte sløret for hvad “tingen” er (ikke min yndlings påspændingsdildo, som Rina ellers gættede på): det er såmænd bare en trøje. Dog ikke hvilken som helst trøje. Secondhand og altså ikke til at opdrive andre steder. Savner den virkelig. Meeeen kan altså nok godt leve uden den… Lidt endnu ihvertfald.

5 replies
 1. Loui says:

  På et tidspunkt får exen vel en ny dame i sit liv – om et par år, når han endelig er kommet over dig, naturligvis – som vil undre sig over, at din ynglingstrøje optager en særlig plads i hans skab/kommode. Og så vil han gøre alt for at give dig den tilbage. Gratis. Alt kommer til den der venter….

  Svar
 2. Cecilie says:

  Det eneste jeg fik ud af mikroøkonomitimerne på mit studie var to læresætninger/principper, som jeg en gang i mellem hiver op af hatten når folk, eller jeg selv er i nød:

  1. Cost/benefit analysen: Er omkostningerne ( at tage kontakt til eks) for at få X (din trøje) større end den nydelse det vil være at have X (din lækre trøje) – then don’t do it..Højest sandsynligt vil det ændre sig over tid så du om 6 måneder kan sige at omkostningerne ikke er for store.

  2. Sunk cost princippet: Er mere zen agtig og går ud på accept af et tab. Du har tabt en værdi (trøjen), hvilket du ikke kan gøre noget ved – hvorfor det vil være en for omkostningsfuld proces at blive ved med at tænke på den som en del af din værdivaresætning. Du må sætte trøjen fri, so to speak.

  Personligt er jeg mest til den første regel, men indtil du kommer derhen hvor omkostningerne ikke er for store, der vil jeg forslå “the zen approach”.

  Held og lykke!

  Vh.
  Cecilie

  Svar
 3. Trine Maria says:

  Jeg ville jo klart finde en person, som kunne agere personlig assistent, til både at ringe, true og afhente din trøje. Sådan en, ville jeg godt have haft sidste gang, nogen skulle hente noget hos mig. Så havde jeg klart signaleret succes, overskud og kold skid. Fremfor hævet ansigt, uvasket hår og jogging bukser.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *