Lørdag i Korsgade

I dag trodsede jeg kulde og kvalme, pakkede en masse tøj sammen og drog mod Nørrebro, til Fashion flea.
Selvom jeg var noget træt og skeptisk i morges, endte det med at blive en skidehyggeig dag.

Som jeg allerede har nævnt, havde jeg en stand sammen med Mie (Billede lånt af Emilie)
Photobucket
Nanna og Mollie kom forbi…
Uploaded from the Photobucket iPhone App
…med et survivalpack.
Uploaded from the Photobucket iPhone App
Jeg hapsede sovende baby …
Uploaded from the Photobucket iPhone App
…og stillede pænt op til foto med Ditte og Puff.
Uploaded from the Photobucket iPhone App
Kom hjem til ekkodalen aka mit køleskab.
Uploaded from the Photobucket iPhone App
Hoppede under dynen …
Uploaded from the Photobucket iPhone App
og her ligger jeg endnu….
Perfekt lørdag! … Altså lige minus det gabende tomme køleskab, trætheden og så den kvalme der har slået lejr i min krop siden i går aftes. Vuggestuen har haft skidebræksyge den sidste uge, så regner med at det er sådan noget der ligger og lumrer. Ja, det må jeg hellere lige understrege, inden nogen begynder at råbe op om graviditet. Jeg har jo haft rimelig travlt med at poste babybilleder og udbasunere min vanvitiige skrukhed herinde den sidste tid. But nooooo! Ingen bebs til mig. Bare opkast. Super.

16 replies
 1. Nanna says:

  Jeg forestillede mig ikke, at du var hæslig.. Men at du er så SKIDE smuk (!), det anede jeg ikke.. Fuck din unge model-fortid! Du er fanme HOT-mama no.1!! 🙂 Fortsat god weekend, snegl.

  Svar
 2. Rachel - the one and only!!!;) says:

  EEEJJJ!!! Jeg havde glædet mig til at komme og besøge dig til fashion flea og snakke lort og være frisk og kigge på en masse tøj som jeg ikke kan klemme min store numse ned i (“For Rachel har en kæmpe stor røv “;)

  Lorte halsbetændelse! Håber den skrider snart!:) Så skal du også bare lige blive funky freeeeesh også må vi se noget med at J-dawg og jeg kommer fordi jeg spiser pasta… jeg har mega lyst til pasta… bare det ikke føles som glasskår…. alt føles som glasskår….

  sove….

  Svar
 3. Pia says:

  Jeg bliver snart nødt til at fjerne dig fra min blogroll.
  Der er altid billeder af lækre babyer eller lækkert slik. Det dur ikke når jeg er hamrende skruk og bor ved ækvator hvor marcipan æg altså ikke lige er til at opdrive.

  Bum. Jeg kigger nok alligevel ind igen i morgen.
  God søndag!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *