Løftet ansigt

Photobucket
Jeg overlevede i den grad de 60 minutters japansk lifting jeg var til i går. Hold nu op!!! …Forsatanihelvede det var SÅ fantastisk! Jeg føler mig frisk og pæn og udhvilet (?!?!). Min hud har det for vildt. Selv den lede pms bums i min tinding er næsten væk. Har stort set ingen mørke rende for første gang nogensinde og mine blodsprænginger på kinderne (grundet frost) er minimale. Hvad fanden altså?!
Det er desværre sådan semi dyrt fandt jeg ud af, så det er nok ikke noget jeg har tænkt mig at holde ved lige. Men jeg vil klart holde øje med diverse dealdimser. For det her SKAL jeg altså prøve igen. Ansigtsbehandlig kombineret med massage. Ååårhmanner!
Og så er det nu at jeg som den gode blogger jeg er, smider et før og efter billede op ikk?!
Åh nej ok.
Sent aftenen før behandlingen, helt cleanet for make up (og lettere skeløjet af træthed):
Uploaded from the Photobucket iPhone AppOg her til morgen, små 20 timer efter behandlingen, kun med en anelse mascara, ingen concealer eller andet snask:
Uploaded from the Photobucket iPhone App

Jer ser en tydelig forskel, særligt under øjnene. Desuden føler jeg at min pande sidder væsentligt højere end den plejer.

En varm anbefaling herfra. Til de interesserede hed den vanvittige søde behandler Jonna Vigh og hendes klinik ligger i Nørregade.

11 replies
 1. Louise says:

  Det lyder da mega godt!
  Uhh det kunne jeg også godt trænge til… Meeeen du har ret, lidt pebret. Måske man skulle ofre det alligevel 🙂

  Svar
  • sneglcille says:

   Det er svært at sige. Nu er jeg jo ikke sådan en, der sover specielt meget om natten 😉
   Men i hvert fald i lidt over en uge kunne jeg mærke den løftende fornemmelse og se at jeg havde betydelig mere glød i huden. Så 8-10 dage var det mest tydeligt.

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *