Hvad skal jeg ævle om?? Hjælp til Vlog.

Jeg havde jo oprindeligt en skidegod ide til en Vlog (måske nogle af jer mindes mit fraklip på Facebook, for noget tid siden?)…. Men… Det er ikke så skide relevant lige nu. Så den ide er droppet igen. Og så taler vi aldrig mere om det. Dog vil jeg gerne lave en Vlog snart igen. Det er jo fandme over et år siden sidst (tror jeg). Men hvad vil I egentlig se?
[poll id=”2″]

Stem gerne på flere emner (hvis man kan?), eller opfind selv et og smid det i kommentarfeltet.
Jeg kan jo bare lave flere videoer hvis det er.
På forhånd tak for hjælpen!

 

27 replies
 1. S says:

  Jeg synes bloggen var super sændende dengang med Ottos far, den nye dame hans bror og det lille lokal samfund på vesterbro.. men det er måske fortid.. men skide godt var det! 😀

  Svar
  • sneglcille says:

   Hæh. Ja. Det var den nok også. Synes mit eget liv var lige spændende nok i den periode hvis jeg skal være helt ærlig. Ikke at det har forandret sig så meget siden da. Har nok bare vænnet mig til det… Gemmer mig ihvertfald ikke i supermarkeder og bag træer længere. Fremskridt… Burde fandme være med i et kanal 4 show. Cirkus Sneglcille.

   Svar
 2. Tobias Andersen says:

  Lav en genfortælling af “Jorden rundt på 80 dage” med dig selv og Otto i hovedrollerne, så får du også en chance for at komme lidt ud at rejse.

  Nu tænker du sikkert: “det har jeg jo ikke råd til dit fjols” og til det kan jeg kun sige sluder og vrøvl. Brug din voksende popularitet til at finde en sponsor og så er du afsted med lillemanden før du har talt til 10.

  Svar
  • sneglcille says:

   Herre god ide. Kunne være interessant, om ikke andet ville det være det fedeste at pikke væk i et par måneder. Dog ville jeg nok få Otto’s far på nakken.

   Svar
   • Tobias Andersen says:

    For at være helt ærlig så har han ikke så meget at skulle have sagt i den sammenhæng, det er jo trods alt dig der har bopælspligten og jeg ved godt hvordan det er at være på den forkerte side af det hegn. Herudover tvivler jeg på han vil se det som en negativ ting at hans søn kommer ud og ser verdenen, den oplevelse fik jeg også med på vejen og jeg er kun semi fucked up. 😉

    Anyways hvis du har brug for hjælp til at finde en sponsor til dit eventyr så kan du bare ringe.

    Peace out.

    Svar
    • sneglcille says:

     Det har han måske ikke. Men jeg bryder mig ikke om at skulle adskille dem. De forguder hinanden. Synes i øvrigt hurtigt at man som kvinde kan stille sig i en vældigt ucharmerende magtposition, bare fordi at man på papiret principielt kan tillade sig det.
     Jeg ville selv gå i stykker hvis situationen var omvendt. Og i sidste ende er det jo Otto det går udover. Men det er en helt anden snak, kan jeg godt se.
     Tror vi nøjes med en uge eller to i noget charter helvede til sommer 😉

     Svar
 3. Nadine says:

  Synes dine egne ideer er fantastiske alle sammen!

  Men ellers, måske noget ala’, hvordan det er at bo på Vesterbro og sådan? Hvilke steder er fede deromkring og sådan 🙂 Ej, kan godt høre at det lyder som en rimelig lam ide, men jeg synes bare at det lyder så fedt, hæh!
  Men for at være ærlig, så tror jeg ikke du behøver ikke tænke så meget over bestemte emner til vlog’s, hvis du forstår hvad jeg mener? Bare tanker fra hverdagslivet, andre ting du har lyst til at dele,hvordan du har det, sjove historier, etc., etc. Du er nemlig dig selv når du skriver og du har den fedeste måde at fortælle ting på! Bare gør det samme i en vlog – det er det vi elsker ved din blog! 😀

  Svar
 4. mila says:

  Den er altså svær. Du laver så meget godt….

  Elsker den med “Tasken”, slæber selv rundt med alverdens ting og sager. Ofte bliver man inspireret til lige dét man ikke vidste man IKKE kan leve foruden..

  Ville os elske at få lov at kigge ind universet omkring “den enlige mor”, da jeg selv er lige præcis det.

  Blir man nogensinde træt af børnenavne iøvrigt? 🙂

  Hvad med gode opdragelsestip/springen over hvor gærdet er lavest-agtigt i rollen som enlig mor?
  (Kæmper med to 2 årige der udfordrer på groveste vis, kæmper du os med det? – Måske noget inspiration til hvordan man os kan gribe det an…)

  Glæder mig til at se hvad du disker op med..

  /Mila

  Svar
  • sneglcille says:

   Faktisk har jeg længe tænkt på at skrive en slags “enlig mor guide”. Skal bare lige finde ud af hvordan jeg skal gøre det.
   TO 2 årige lyder som noget af en mundfuld. Hatten af!

   Svar
   • mila says:

    Lyder som en FED idé.. Glæder mig til at se hvad du disker op med.. Måske kunne du bruge den udgave du allerede bruger nu med #1,#2 – hvor du deler ud af dine råd/erfaringer m.m..Noget i den stil….

    Kommer drøn sikkert til at dele ud af mine erfaringer når jeg kommer længere ind i singlemor tilværelsen…Singlemor.. (Hmmmff!)

    Btw..To styks 2-årige, er os noget af en mundfuld.. Glæder mig usandsynligt meget til at de stopper med at slås, bide, slå, og alt i den boldgade hvert 2 min…

    Svar
 5. Louise says:

  Det hele!!!
  Men hvis jeg skal begrænse mig:
  Livet før Otto.
  Børnenavne
  Taskens indhold

  ….men vil egentlig også gerne høre tanker fra en enlig mor :)?

  Kom igang!! Kan de vi er mange der er enige. Vi vil se det hele!!

  Btw. var dit beauty indlæg super sejt. Så også mere af det, tak 🙂

  Svar
 6. Nanna says:

  Jeg vil gerne med på de 80 dage… Vi tager bare et sted hen, hvor Ottos far alligevel er…Han rejser sgu så meget 😉

  Svar
  • Rachel says:

   Jeg tager sgu også med – men vi behøver ikke at tage hele jorden rundt for min skyld. Vi behøver f.eks. ikke at tage til Ballerup – der har jeg været!

   Svar
 7. Sofie says:

  Måske noget om den dag du opdagede du var gravid og de efterfølgende dage… Hvis du altså ikke har skrevet om det før, er ny på bloggen og er smitten! 😀

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *