Hej hverdag!

Alt er ved det gamle. Jeg er på arbejde. Otto i vuggestue. Vi er raske agtige. Og så er freelanceren i øvrigt kommet hjem fra Afrika, han var forbi i går. Otto er lykkelig. Alt er godt.
Vores sidste sygedag blev brugt på at slappe på sofaen, en kort gåtur, og ikke mindst: fastelavnsbollebagning. Jeg kan afsløre at det er pænt dumt at lave 15 fastelavnsboller fyldt med marcipan og flødeskum, til 3 mennesker, hvoraf den ene er under 1 meter høj. Knap halvdelen røg i skraldespanden i går aftes. Øv. Men det var hyggeligt. Havde undervurderet den 2 åriges madlavningsevner. Det gik fandme godt.
Uploaded from the Photobucket iPhone App
Uploaded from the Photobucket iPhone App

Jeg satser på at kigge ind senere, med et “rigtigt indlæg”. Ikke mere af det her blah … “I dag gik vi en tur punktum…. Vi mødte en lille hund… Og bagte så en skør en kage….snoooork!”

Happy tuesday til jer.
Later!

5 replies
 1. Rachel says:

  Nøøøj, en hund? Hvad var det for en? Hvad sagde den? Den vil jeg gerne høre mere om!;)

  Er glad for at høre at du har det bedre Cecilie:)

  Knus

  Rachel

  Svar
 2. Bodil says:

  Smed du dem i skraldespanden?? Jam jam.. selvom der er flødeskum i kan de vel holde sig en dags tid mere i køleskab? Ej, jeg skal ikke blande mig, tsk. Lyder ellers hyggeligt.

  Svar
  • sneglcille says:

   Hæh! Ja, det kunne de helt sikkert godt. Men jeg er en freak, som slet ikke kan klare når flødeskum har været i køleskabet. Ydrk! Kan kun spise det friskpisket. Jeg skulle bare ha droppet at putte fløde i dem allesammen med det samme. Oh well…

   Svar
 3. Nanna says:

  Whaaat?! Hvad fanden sker der for min MEGASKOD!-veninde!!!! Hvorfor var jeg IKKE inviteret?! Jeg ELSKER fastelavnsboller!!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *