Go for it!

Those who dream by day are cognizant of many things which escape those who dream only by night
-Edgar allan poe

Jeg har besluttet mig for at gå efter en drøm. En drøm som jeg altid har haft, men aldrig har haft modet til at satse 100% på. I går tog jeg det første lillebitte skridt på en meget lang vej mod målet. Noget jeg har ventet på at turde gøre i mange år. Tidspunktet har bare aldrig føltes rigtigt. Før nu.
Min krop er på ingen måde sig selv. En blanding af koffein overdosis, træthed efter flere ugers søvnløse nætter, som forberedelse, er nu kulmineret i et adrenalin rus af spænding og kvalme. Egentlig ikke verdens fedeste følelse, og så alligevel den bedste længe. Kan godt se at ovenstående er noget snørklet volapyk, men jeg er endnu ikke klar til at indvie resten af verden i alle detaljerne. For ærlig talt regner jeg ikke med at få det svar jeg ellers så inderligt ønsker, men det er heller ikke det vigtigste lige nu. Jeg turde at gå efter det og det er for mig en kæmpe overvindelse. 

Nu er der kun tilbage at vente.

23 replies
 1. Christine says:

  Jeg skulle også til at gætte på, du havde søgt ind på drømmeuddannelsen? Jeg krydser i hvert fald alt, der krydses kan! Held og lykke – jeg er overbevist om, at du nok skal nå dit mål. Du er jo en fighter, ikk? Kom an!

  Svar
 2. Mette says:

  Sejt sejt sejt og øretæveindbydende træls at du ikke kan afsløre noget endnu! altså på den gode måde ikke – spændingen stiger!

  Svar
 3. Potz says:

  hvis det ikke gør dig noget at blive afvist, hvorfor gør det dig så noget at sige det? Du har jo ikke mere på spil end at du er cool med at det ikke lykkes.

  Svar
  • sneglcille says:

   Selvfølgelig gør det mig noget at blive afvist. Jeg siger bare at det der i virkeligheden betyder noget for mig er at jeg turde gå efter det.
   At jeg ikke ønsker dele det på bloggen endnu, er kun af personlige årsager. Jeg har holdt det hemmeligt for næsten alle i min omgangskreds, og der er mange andre jeg gerne vil sige det til før jeg deler det med et par tusinde fremmede.

   I øvrigt bliver jeg knust hvis det ikke lykkes. Der vil absolut ikke være noget coolness at spore hos mig, hvis det går i vasken.

   Svar
 4. maja says:

  Jeg gættede på noget uddannelsesværk da fristen snart er der for kvote 2 ansøgninger – bliver spændende 😛

  Svar
 5. Sofie says:

  For dævlan hvor er det spændende! Jeg glæder mig til at høre hvad det er 😀 Uanset, så ønsker jeg dig al mulig held og lykke og skide sejt at du går efter din drøm – uanset hvad det er!

  Xx

  Svar
 6. Anonym says:

  Det er måske lidt skørt det her: forfatterskolen? Ansøgelsesfristen er i morgen kl. 12, og jeg havde det nøjagtigt som du beskriver, da jeg havde lagt mine ark i postkassen i går.
  Held og lykke med det uanset hvad det er.

  Svar
 7. Karen says:

  Sejt sejt sejt! Det er så vildt at gå efter noget at man drømmer om og som man ikke tør! Det skal du sgu have kæmpe klap på skulderen for! (sådan et mandedunk der får dig til at hoste en lille smule – men på en kærlig måde, s’følig :)) Håber du får det svar du ønsker… og indvier os i hvad det er…

  Svar
 8. Cam says:

  Godt gået og cool at du holder det for sig selv.
  Jeg kender følelsen og tit er det bedre at holde det for sig selv indtil du ved hvad der sker:-)

  Jeg tog selv et spring til noget nyt før jul. Og mensl jeg venter på at det bliver til noget er der kun få der kender til det. På den måde er det helt mit eget projekt, kun for mig:-)

  Svar
 9. Pernille says:

  Min kæreste er sådan en der snakker meget, så det er ikke altid jeg helt hører efter hvad han får sagt, men én ting har bidt sig fast: “If what you’re doing doesn’t scare you, it’s probably not worth doing”! Det giver da mening! Held og lykke med hvad end du har sat igang….

  Svar
 10. Isa says:

  Det’ da (forhåbentligt) så meget noget med en bog – du skriver skønt og lader til at elske det, det skal da udnyttes.
  Hils forlaget og sig jeg køber den! 😉

  Svar
 11. Herfra says:

  Gætter på forfatterskolen, eller ja, noget andet skriverelateret. Det er SÅ vigtigt at gå efter sine drømme, jeg har også lige kastet mig ud på dybt vand, det føles så godt.

  Svar

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] I at jeg for et par måneder siden var helt mystisk og drømmeagtig? Ellers så læs det lige her, inden du læser videre. The dealio var, som nogle at jer rigtigt nok gættede, at jeg havde sendt […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *