Februar… Din kost!

Jer som har fulgt med længe ved at jeg ikke bryder mig om februar. I år er ingen undtagelse. Havde faktisk regnet med at det ikke ville være et problem i år, da jeg langt om længe føler at jeg har fundet ro, det lyder så dramatisk, men det har jeg faktisk. Alligevel kan jeg mærke at jeg er en emotionel hystade, som vrisser og snerrer. Det er ikke klædeligt. Slet ikke. Det kan selvfølgelig også skyldes at jeg er TRÆT af vinter og mørke ligesom resten af landet. I det hele taget suger denne årstid gevaldigt røv. Dog glæder jeg mig til jeg på et eller andet tidspunkt forhåbentlig kan gå igennem en februar uden at få kronisk nedtur. Dejligt at det er så kort en måned. Tilgengæld har jeg dedikeret denne februar til at få færdiggjort et lille øøøhm personligt projekt. No biggie, bare noget som jeg har behov for at gøre, og som skal gøres nu. Mere kan jeg ikke sige lige nu (og det er alligevel ikke specielt spændende. For jer altså).

Noget helt andet, jeg skal efter arbejde i dag ud og finde noget tavlemaling (tavlelak?). Otto ønsker sig nemlig (og jeg citerer) “sådan en man tegner på væggen med, lissom’ mormor har”, satser på det er en tavle han mener. Hvor finder jeg det?? Jaja, en malershop (?), det ved jeg da. Men billigst altså. Er der nogle kloge krea damer derude, som har styr på det med tavler? Lord knows at jeg ihvertfald ikke er hverken kreativ eller kvik når det kommer til den slags.
Det var vist alt fra nutcasen her. Ha’ en fabelagtig mandag allesammen !

15 replies
 1. Julie Lyngvold says:

  Jeg har haft malet med tavlelak på nogle skabslåger og det var et helvede. De skulle have 6-7 lag for overhovedet at have en anelse tavle over sig. Selv derefter blev kridtet blev helt underligt på. Jeg ved ikke hvor det er til at få billigst, men jeg ville anbefale at få købe en færdiglavet tavle og hænge op. Men god fornøjelse med projektet anyway 🙂 Og tak for en fed blog!!

  Svar
 2. Marie says:

  Jeg har malet to store tavler derhjemme. Købte tavlemalingen i Silvan, kan ikke huske prisen, men gav dem 2-3 lag og det har fungeret fint. Kridtet er til at få af, man skal bare bruge en våd klud.

  Man skal bare være opmærksom på at det ikke er en let maling at male med og at den IKKE er vandopløselig. Men det kan de jo instruere dig i, der hvor du køber den.

  God fornøjelse med projektet!

  Svar
   • bettina says:

    Har den tavle der. Mener, jeg gav 139 kr (??). Og så har jeg malet kanterne i en lækker farve i stedet for det mørkebrune træ. Klart mere tilgængeligt og overskueligt end at lave tavlen selv 🙂

    Svar
 3. Rikke FM says:

  Hold dig til at købe dig til en tavle – vi har selv lavet en herhjemme, da jeg ville have en magnetsik en af slagsen:-) og den er super duper dejlig – men det der tavlemaling er altså noget meget giftigt stads. Vi kunne næsten ikke opdrive det nogen steder, da mange malerforretninger ikke sælger det pga. alle de giftstoffer det indeholder. Men nu har vi tavlen og jeg krydser fingre for at ungerne ikke bestemmer sig for at slikke på den for det ville bestemt ikke være sundt.
  So go for Ikea er rådet herfra:-)

  Svar
 4. Helle says:

  Jeg købte tavlelak i Panduro for et lille halvt år siden. Det var super nemt at male med og krævede kun to lag. Det fungerer virkelig godt, så det kan jeg kun anbefale! 🙂

  Svar
 5. Kaffe & T says:

  Kan ikke huske, hvor vi købte tavlelak. Nok i den lokale Flügger. Og det var altså meget nemt at male med. Ikke noget bøvl dér. Bare sørg for at sætte et bredt stykke malertape rundt i kanten, så du godt må ramme lidt ved siden af, (ja, jeg er altså en sjuskedorthe.) Gav det to lag, og det funker. Ungerne elsker den væg! Go for it. Otto bliver lykkelig. (men nok en god idé at male, mens Otto ikke er hjemme. Lugter fælt og giftigt.)

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *