Er det virkelig så slemt at være single?

Helt ærligt? Jeg har oplevet flere gange at blive aet på og få medlidenhedsblikket fra vidt fremmede når jeg nævner ordet single (hvis jeg nævner detaljen med det der barn jeg også har, bliver det kun værre). Nogle stykker af jer der læser med har åbenbart også fået fornemmelsen af at jeg er ked af at være alene og at jeg med lys og lygte søger efter en mand. Not true. Men tak for de søde mails, blind dating er not my thing og jeg er faktisk lidt træt af mænd lige pt. Måske er det svært at tro på, men jeg bryder mig faktisk ikke om at være en som andre har ondt af. Jeg ved godt at jeg ind i mellem (ok ofte!) brokker mig over at være enlig, men det er jo lidt pointen med bloggen, som fungerer som ventil når crap-o-meteret koger over. For ligesom at man til tider kan blive skidetræt af sin partner når man har en, bliver man også pissetræt af sig selv og af the fact at der ikke er nogen. Men som jeg skrev her, så skal det sgu ikke være for en hver pris. Jeg mistede mit livs kærlighed i freelancer og jeg gider ikke springe ud i noget nyt før jeg får den følelse i maven igen Og den næste der siger at jeg ikke er kommet mig over freelancer får en flyveskalle.

Faktisk er der røvmange fordele ved singletilværelsen:
Jeg skal ikke dele mit slik.
Ingen sure miner når jeg ser fødsler i fjernsynet, og Kaare Sand producerede programmer.
Jeg kan i princippet boinke hele byen hvis jeg ville (det gør jeg altså ikke, som sagt er jeg træt af mænd).
Jeg skal ikke tage hensyn til andre end mig selv og Otto.
Ingen åndssvage misforståelser og irritationsmomenter.

Det er slet ikke så tosset….
Bemærk hvordan jeg let og elegant holder mig fra de negative ting ved at være single. Fremskridt hva?!!
Det var bare det! Vil nu overlade ordet til hende her (og hemmeligt ønske at jeg så sådan ud i en bodystocking):

14 replies
 1. AnitaB says:

  Den tosomhed man lever i når man er i et forhold er da fantastisk! Men det at jeg selv kan bestemme farven på min sofa, ingen der stjæler dynen om natten og at jeg hvor og hvornår jeg vil kan slå en kæmpe hørmer – uden der er en der brokker sig.. Det er altså ganske okay, faktisk ret befriende 🙂
  Men andre der synes det er evigt synd for mig, og mener de skal finde dates til mig, nej tak, jeg har det helt fint som single.. Jeg vil ikke gå på kompromis og gå på date med en med en kæmpe bums i nakken, og slet slet ikke min type, bare fordi mine veninder synes det kunne være fedt at holde parmiddage..
  Og den der følelse i maven, den skal nok komme på et tidspunkt..det helt rigtige tidspunkt…det vælger jeg at tro på… 🙂

  Svar
 2. Kinnie says:

  Jeg tror at det er første gang jeg kommenterer her, men har læst med i et lille stykke tid. And I like what I’m reading:-)

  Jeg er mere eller mindre i samme situation som dig, enlig mor og medlidenhed fra folk… Og jeg har været single i over 5 år efterhånden (sønnen er 6 1/2 år), og jeg elsker det! Det er bare som om folk nægter at tro at man ikke SØGER en mand og godt kan lide sit eget selskab…

  Nåh men, tror egentlig bare at jeg ville fortælle dig at du er laaangt fra alene:-)

  Svar
 3. Jane Elkjær says:

  Hørt, og er fuldstændig enig. Man skulle jo nærmest tro, at restauranter snart ville blive delt op i sektioner: ryger/ikke-ryger, single/i et forhold!?

  Absurd. Man bliver jo kigget skævt på, hvis man sidder alene på en café/restaurant og nyder stillestunden over en god bog, kop kakao eller hvad man nu lige lyster..

  Svar
 4. Cam says:

  Jeg er så enig!!!!
  Jeg er glad for at være alene og så træt af at mine veninder med kærester så gerne vil have “at jeg finder en også”

  Tak for en super blog!
  Knus Cam

  Svar
 5. Malene says:

  Cille. Den største og jeg mener den allerstørste fordel ved at være single, det er alle de familiearrangementer man ikke behøver at tage til. Ja familier er fucked up og familiearrangementer er røvkedelige. Ens egne kan man da lige holde ud, men andre familiers?!?! Nej, dem slipper os singler da heldigvis for!

  Svar
 6. Jeannette says:

  Kunne have skrevet nøjagtig det sammen som Kinnie, bortset fra min søn er 7. Men jeg elsker at være alene, og nyder min frihed.
  Ikke at det da indimellem kan være kedeligt at sidde i sofaen søndag aften alene, MEN jeg holder nu alligevel meget af at være alene… at der ikk er nogen der er medbestemmende.

  Svar
 7. Camilla B. says:

  Uddrag af samtale med venindes kæreste sidste torsdag:

  Ham (om en kollega): Hun har også ondt i livet?

  Mig: Også?

  Ham: Øøh… ja…

  Mig: Synes du jeg har ondt i livet?? Det synes jeg altså ikke jeg har – overhovedet. Jeg har da et virkelig fint liv.

  Ham: Nå… Ja, men du virker da også sådan. Jeg tænkte bare – du har jo ikke en kæreste?!

  Svar
 8. Nadia says:

  Jeg har virkelig store problemer med at dele mit slik. Faktisk er det så grælt, at min kæreste har affundet sig med at lade være med at røre det.

  Ellers kan han sove på sofaen.

  Svar
 9. H says:

  Måske vi ikke alle har medlidenhed med dig – måske vi bare godt kan unde dig tosomheden og de fede ting, der er ved den….

  Svar
 10. M says:

  Jeg elsker at være single! Er til gengæld dødtræt af kommentarer a la “har du ikke fundet en sheik endnu?” (mest fra mormor) og “jamen nu er det da også på tide at få børn” (jeg er 26)
  I går snakkede jeg med en gammel flirt, som spurgte, hvordan det gik med mig OG kærligheden (nakkeskud til ham) – jeg sagde, at sidstnævnte var ikke-eksisterende, og manden kvitterede med et “det var dog trist!” – som om man partout skal være i et forhold for at være lykkelig. SUK.

  Svar
 11. J: says:

  Åh ja, og når farmor siger:

  “Jeg blev altså forlovet da jeg var 17” og forærer én “frække trusser” i fødselsdagsgave.

  (Jo det sker)

  Vi må bare holde hovedet højt 🙂

  Svar
 12. dostawa kwiatów says:

  Hello, i believe that i noticed you visited my site so i got here to “return the favor”.I’m attempting to to find issues to enhance my site!I guess its good enough to make use of a few of your concepts!!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *