Chill the fuck out

Som nogen måske har observeret var weekendens influenza 3. Sygdom indenfor kort tid. Jeg har haft influenzaforkølelse tilbage i december, som blev til bihulebetændelse. Forkølelse i januar, som blev til halsbetændelse og nu influenza fra helvede. Det er sgu for meget! Men… Der er ærlig talt ikke så meget at sige til det, jeg løber meget stærkt og stopper aldrig op. Sover ikke om natten og jonglerer fuldtidsjob, 2 årig, blog og alt det andet (venner, hverdagsting, osv). Nok meget klart at min krop indimellem bremser op og stikker mig to fede fuckfingre. Nu skal det være nok. Jeg har sovet hele weekenden, som i 12-14 timer pr nat, plus nogle timer hver dag, har tvunget smoothies og væske (og piller) i mig selv og har i dag taget endnu en sygedag, istedet for at halse afsted uden at være ordentlig rask (som jeg plejer), for suprise suprise så bliver man syg igen. Og nu skruer jeg helt ned for blusset i en periode. Sover om natten og spiser mere end to måltider om dagen og den slags. Sgu fanden. Otto er hjemme med mig i dag, vi skal ligge på langs og se film under dynen. Hele dagen.
Det var alt fra mig i dag. Tror jeg.
Uploaded from the Photobucket iPhone App
Uploaded from the Photobucket iPhone App

3 replies
 1. Trine+Maria says:

  Yeees, kroppen er nu en meget kompleks mekanisme, nogen gange tager den bare over. Både ved slikhylden i netto – men også ovre i den mere alvorlige afdeling. Den skyder ryg og så gider den ikke mere. Det oplever jeg også af og til, og der er kun en ting at gøre: at makke ret, slappe af og vigtigst af alt: give slip på den dårlige samvittighed. Både på jobbet og i hjemmet.
  Håber du får nogle rigtig gode og afslappende dage 🙂

  Svar
 2. Kaffe & T says:

  Uuuhh, ja. Du skal passe på dig selv! Jeg har i et par år taget ALLE sygdomme, alle infektioner fra forkølelse til lungebetændelse…. konstant. Troede det var sådan livet var med to små børn. Ingen søvn, arbejde og lorte meget sygdom. Idag er jeg sygemeldt med stress og har angstproblemer. Det går ligeså stille fremad nu. Efter 2 mdrs sygemelding. Ungerne er pludseligt glade. Mor har energi til dem.

  Kan super godt li’ din blog! Men spring endelig nogle dage over og plej dig selv og Otto, frem for arbejde og blog.

  Pøj pøj med det.

  Svar
 3. Christine says:

  Jeg er desværre også typen, der har svært ved at slappe ordentligt af! Og de ender gerne i samme dur som hos dig, når min krop har fået nok; den kollapser fuldstændig fra den ene dag til den anden. Kan jeg så lære det? Jeg har ikke lært det endnu, men lover mig selv (hver gang jeg er syg, ofc) at jeg skal slappe mere af i hverdagen.
  God bedring!!!!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *