Atypisk indlæg #1. Beautyhalløj

Jeg er et par gange (and then some) blevet spurgt om hvilke produkter jeg bruger. Selvom jeg aldrig sjældent skriver om den slags (for det passer lissom’ ikke rigtigt ind i bleskift/rødvin/råberøv genren), er det alligevel noget som jeg går ret meget op i, ligesom tøj og shopping og den slags. SÅ efter request fra nogle af jer, kommer her en lille beskrivelse af hvad jeg bruger til mit ansigt hver dag, hvis det er et hit, skriver jeg måske noget lignende en anden gang.

Under min graviditet og et godt stykke tid efter, var jeg storforbruger af REN’s produkter. Dog er min UK online beautypusher stoppet med at sende REN til danmark, og da jeg synes det er for dyrt herhjemme er jeg stoppet med at bruge det. Øv. Istedet er jeg blevet totalt apoteker pige (lyder sexet ikk?!), jeg bruger nemlig en del produkter, som kan købes på apoteket (og har altid en fest med at shoppe igennem på mit apotek… Loser!), nemlig A-derma cleansing bar og vaskeolie, samt en La Roche-Possay dagcreme (har også A-dermas creme, men den bruger jeg kun om aftenen og de dage hvor min hud trænger til ekstra fugt). Ole Henriksens “Arican red tea face mist” bruger jeg også hver dag, når jeg har renset mit ansigt (istedet for skintonic, som min hud ikke er så glad for). Derudover bruger jeg en dybderensende maske fra tusindfryd (Irma’s eget mærke) en gang om ugen cirka.
Make up bruger jeg meget lidt af til hverdag, dog er concealer og blush noget jeg ville ha’ meget svært ved at skulle leve uden. Concealeren jeg bruger for tiden er fra Rimmel, et mærke jeg ellers ikke troede var noget for mig (spørg mig ikke hvorfor), Købte den i sin tid fordi jeg var løbet tør for min ellers trofaste concealer fra Mac, en måned hvor pengene var små. Jeg er ret tilfreds med den, da den er nem at påføre og holder fint, jeg blander den for det meste med en foundationprimer (min er fra Gosh).
Jeg bruger kun foundation hvis jeg har en dårlig ansigtsdag (dem kender i godt ikk?!) og selvfølgelig hvis jeg skal ud. Jeg skifter lidt imellem La Roche-Possay toleraine teint, som er virkelig god! og som dækker alt på en pæn og ikke-masket måde og youngbloods mineral pudder foundation. Synes den sidstnævnte er lidt dum her om vinteren, det er som om at den tørrer min hud ud, sikkert pga kulden. Men i sommers var den genial til min hud. På øjnene bruger jeg Mac’s zoom lash mascara i mørkebrun (jeg har ret lange øjenvipper og en sort mascara bliver derfor nemt lidt for meget i hverdagen synes jeg). Øverst på kindbenene bruger jeg Nars the multiple i farven “Copacabana” (bare en anelse, og den skal altså blendes godt ud for ikke at skinne for meget), og en gyldenbrun blush på kinderne. Jeg er storforbruger af blush, så har nok 6-7 forskellige som jeg skifter lidt imellem. Er mest til gyldne og brunlige farver, men har også nogle stykker som er lidt mere ferskenagtige, de er skidepæne om sommeren på solbrun hud.

Det var vist det hele…. Håber ikke I faldt i søvn.

Uploaded from the Photobucket iPhone App
Uploaded from the Photobucket iPhone App

23 replies
 1. Janni S. says:

  Super indlæg!
  Og tak for tippet med at blande concealer sammen med sin primer. Noget jeg helt klart vil prøve i fremtiden.

  Svar
 2. Miss Maybe says:

  Bare lige et tip, hvis du bliver ved at længes efter REN – så sender deres egen hjemmeside stadig til Danmark. Godt nok for £10 i porto men hamstrer man tilpas mængder, kan det stadig så rigeligt betale sig. Og så er de gavmilde med prøver, rabatter (fx 10% på din første ordre) og andet godt. Er nemlig også REN-fan og så træt af, at LF indstillede leverancerne til Dk.

  Svar
   • Miss Maybe says:

    Råb højt, hvis du er fristet. Vil ikke afvise, at jeg kan have depoter, der trænger til at blive fyldt op, og eftersom vi holder til i samme hood, vil det være nemt lige at overdrage en røvfuld lækkerier – og så er portoen jo pludselig meget mere spiselig, hvis den kan deles 🙂 (hvis vi så lige i den ligning ser bort fra det – i hvert fald for mig – pissegrænseoverskridende i at mødes med småfremmed fra nettet, som man så alligevel føler, at man kender) men hvad fanden, det er jo bare et spørgsmål om at aflevere en stak cremer – mon ikke det går 😉

    Svar
    • sneglcille says:

     Åh ja, god ide. Helt sikkert. Det vil jeg gøre når jeg igen skal have et beautyfix 😀
     Og ja, det er mega grænseoverskridende at mødes!

     Svar
   • Kaia says:

    Tak 🙂

    Er nemlig lidt loren ved creme fra Aderma, grundet nogle af ingredienserne, men trods den samme hudtype er jeg GIGA tør…

    P.s. beklager dobbeltpostet spørgsmål, min browser slog lige en bøvs 😉

    Svar
 3. Sara says:

  Det er meget forfriskende med denne slags indlæg også. Det synes jeg godt du kan blive ved med :). Og nej faldt ikke i søvn undervejs. Blev tværtimod isnpireret.
  Kh Sara

  Svar
 4. Hald says:

  Lige et lille tip.. hvis du er glad for La Roche-Posay, men gerne vil have det billigere (won’t we all?) – så kan jeg varmt anbefale at købe det gennem et tysk online apotek (http://www.apo-rot.de/).
  Jeg har købt derfra et par gange nu, og er super tilfreds. Der er et ret stort udvalg, priserne er lavere end i Danmark (selv når der kommer fragt på) og der er hurtig levering. What’s not to like?! 🙂

  Svar
 5. Mette P says:

  Haha jeg shopper også løs på apotektets beauty hylder! Efter lægens råd, da jeg har meget sart hud – han sagde at det var det eneste sted jeg kunne handle og være sikker på at der var noget til min hud. La roche posay er ynglings 🙂

  Svar
 6. Apoteker says:

  Haha jeg shopper også løs på apotektets beauty hylder! Efter lægens råd, da jeg har meget sart hud – han sagde at det var det eneste sted jeg kunne handle og være sikker på at der var noget til min hud. La roche posay er ynglings 🙂

  Svar
 7. Anne says:

  Jeg er efterhånden rendt ind i flere, der anbefaler La Roche-Possay toleraine teint og har mange gange gramset på den, når jeg har været forbi apoteket. Men jeg er meget i tvivl om, hvilken farve, der passer til min hud. Måske spørger jeg dumt, men hvordan har du fundet ud af det? Det er jo ikke som Magasin, Illum, eller andre steder, hvor man (eller jeg) plejer at få den slags prøvet af førend jeg handler. Og tricket med håndryggen synes jeg ikke rigtigt fungerer.. Hmm!?

  Svar
  • sneglcille says:

   Tror faktisk godt at du kan få prøver på det. I hvert fald på de store apoteker. Nu ved jeg selvfølgelig ikke om du bor i Kbh, men på apoteket på gl. Kongevej (det “nye” ved siden af Remvig) er de altid super hjælpsomme og ved en del om produkterne. Der købte jeg min og fik super god hjælp. Jeg testede i øvrigt med håndryggen (og holdte den op mod ansigtet), men ellers prøv det på din kæbe. Der kan man bedst se om nuancen er rigtig 🙂
   Held og lykke! Den er virkelig god!

   Svar
 8. Nadine says:

  Kan du anbefale Nars copacabana? Jeg tænker nemlig meget på at købe den, men jeg er lidt i tvivl nemlig. Bruger du den stadig, og er den god? Hvordan påfører du den? Bare med fingrene?
  Derudover, hvilke blushes/solpuddere kan du anbefale? 🙂

  Svar
  • Sneglcille says:

   Absolut! Jeg synes den er fantastisk. Jeg påfører den med fingrene, den skal nemlig blendes godt ud for at fungere efter hensigten. Jeg bruger den dagligt på det øverste af mine kindben. Den er god i øjenkrogen til aftenmakeup og så er den faktisk skideflot på resten af kroppen også, jeg har et par gange blandet den med bodylotion og brugt den på kraveben, skuldre og arme, altså sådan til særlige lejligheder.

   Jeg har virkelig mange blushes. Lige nu er mine to favoritter:
   Chanel “Tweed sienna” og Laura Mercier ” Moroccan bronze”.
   Chanel’en er en rosa/peachy og gyldenbrun blush, som er skidepæn! Både på vinterbleg og solbrun hud, den er jeg virkelig glad for! Bruger den faktisk stort set hver dag.
   Laura Mercier’en, har jeg svoret til de sidste 3 år cirka, da det efter min mening er den perfekte bronzer! Brun og gylden uden for meget shimmer pis, totalt lifesaver! Den har reddet mange mange morgener med blegt og træt ansigt. Nu har jeg så smadret den og har fundet ud af at den desværre er udgået 🙁
   Men når jeg finder en substitut skal nok lige råbe det højt !

   Jeg har i øvrigt hørt meget godt om Nars “Laguna”, men har endnu ikke selv prøvet den, det bliver nok mit næste makeup køb. Har dog hørt at den er pænest på lidt mørkere hud, så hvis man er meget lys skal man holde sig fra den.
   Håber du kunne bruge mine svar til lidt 🙂

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *