Akwaaard …

Et lille dilemma straight outta snegleland.
Kender I det? Man har måske efterladt noget hjemme hos en eks fling. En ting som man skidegerne vil have igen. Men man ooorker ikke akavetheden ved at skulle bede om det. For man ved allerede godt at det bliver en pærevæltning af rod. Fordi man enten lyder som en, der desperat finder på undskyldninger for at tage kontakt, så man kan ses igen. Særligt hvis tingen slet ikke befinder sig hos den person (For måske man bare har forlagt det i ens rod, hvilket ikke er utænkeligt). Akavet catching up samtale, som ingen har lyst til, men som ikke kan undgåes. Åh ja og risikoen for at personen tror det er et forsøg på at genskabe kontakt og enten synes man er sørgelig, eller rent faktisk bliver glad ved det. Men skuffet når det går op for denne, at man ikke gider knalde, men rent faktisk bare savner det man har efterladt midt i krigszonen (som egentlig ikke er en warzone som sådan, men måske kunne blive det agtigt)…
Samtidigt gider man ikke være en kælling på den der “er du lide sød at sende den til mig med posten!” måde. Altså… Først skal jeg selvfølgelig være HELT sikker på at jeg ikke selv har den et eller andet sted. Ingen grund til at skamtrampe rundt i spinaten mere end højest nødvendigt. Men viser det sig rent faktisk at være tilfældet at genstanden befinder sig hos manden, hvad så? Ringer man? Sender en sms? En mail? Eller…. (som jeg hælder mest til på nuværende tidspunkt) dropper man det bare og accepterer at man ikke får den igen? Selvom det er noget pænt. Som man savner. Øv.

….

13 replies
 1. Mette says:

  Lige præcis, direkte ind til sagen, hey makker, mangler min ting, jeg kan hente den i morgen… Måske giver han dig den bare i døren evt.. Det kan tage 2 minutter, hej, værsgo, farvel. 🙂

  Svar
  • Rachel says:

   Jeg synes du skal starte ud med at lave en scene! Evt. Ringe op, råber “sviiiin” og bare lægge på igen! Så ringe igen og kræve at han returnere ALT hvad du har efterladt inkl. hårnåle og halve tyggegummipakker. Giv ham et tidspunkt uden at acceptere om han kan eller ej! Så duk op med medbragt kasteskyts, evt. Potteplante, som du helt umotiveret fyrer i hovedet på ham i det han åbner døren mens du råber “det var det selv uden om!” storm ind, tag din ting plus lidt ekstra (helst noget dyrt og besværgeligt så som tv’et) og storm ud igen!

   Og Ikke mindst – lad mig være vidne til det hele! Det bliver skide skægt!!;)

   Rachel

   Svar
 2. Lene says:

  I’m so there with you!!!
  Og hvad gør man, når det er omvendte fortegn? Man har lånt noget af eks-flingen, som man ved, han er meget glad for, og på den ene side vil man gerne af med det (for det minder jo ham!!!) og på den anden side gerne beholde det (for hvem elsker ikke en oversize hættetrøje!?)
  Selvom man ikke har efterladt en krigszone a la mellemøsten, så er det sgu bare akavet med eks’er no matter what…

  Svar
 3. Sara G says:

  Jeg tror bare at jeg ville sende en sms, og høre om personen har tingen, og om det er muligt at man lige kan smutte forbi og hente det om eftermiddagen… or something like that 😀

  Svar
 4. Amaya says:

  Send en sms om han har tingen. Hvis ja, så sig at din veninde som (fuldstændig tilfældigt!) kommer forbi hans adresse i morgen/på fredag/den dag hvor helvede koger over, og derfor lige kigger forbi og tager den med.

  Og så sidder du selvfølgelig klar med Toms skildpadder, kaffe og vin som tak når hun kommer forbi med din længe-ønskede ting 🙂

  Svar
 5. Rina says:

  Er lidt forundret over du ikke nævner indbrud? alle ved da, at det er sådan man får sine ting tilbage – er det ik!?!

  Ellers hvis det skal være på den civiliseret måde, så stemmer jeg for SMS og pakkeposten – come on, han kan vel lige smide 80 kroner efter postdanmark så du kan få din yndlingsting – som du iøvrigt er NØD TIL at røbe hvad pokker er? Har gættet på påspændingsdildo, vibrator, næsetrimmer, butplog, nøgenbillede og meget andet hele dagen. i NEEED to know!

  Rina
  http://tanke-univers.blogspot.com/

  Svar
 6. Laura says:

  ej, det kommer an på hvad tingen er. kan den erstattes? hvis det er noget meget dyrt og/eller et arvestykke, skal du 100% skrive en sms, og sige at du kommer forbi på onsdag og henter den. don’t just let it go.
  “glemte” selv engang nogle billige, men ret fede øreringe hos en one-nighter, som jeg aldrig så igen. tænker stadig på om jeg skulle ha’ krævet dem igen.
  OG så har du jo en “sjov” historie at fortælle os – ikk’? 😉

  Svar
 7. Rachel (en anden end din veninde) says:

  Når det sker for mig – så må man finde ud af hvor meget den genstand man har glemt koster/er værd.
  Derefter, på en skal fra 1-10, finde ud hvor LIDT man gide at se eksen – gange det med 23 og dividere med 5. Og hvis taller er under 500 så drop det- hvis over så skal den sms sendes!
  Alt dette er selvfølgelig testet og er videnskabeligt bevist! 😉

  Svar
 8. Mince says:

  Hahahahahaha!!! LATTERKRAMPE!!
  Jeg stemmer 100% på Rachels forslag! Så kan han lære det! Du har hørt det før: du er super sej… så fuck it og send en sms med følgende tekst:
  Hey, jeg mangler min (ting) og tænkte om du havde den hos dig? I øvrigt ville jeg sætte pris på, hvis du samlede de ting, som jeg har liggende hos dig, sammen så jeg kan hente dem snarest?
  Vi ses.

  SLUT.

  Svar

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] glad for at flere kunne nikke genkendende til mit dilemma i går. I havde nogle virkelig gode OG ikke mindst kreative løsningsforslag. Mine tre personlige […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *