Var der ikke noget med en blog?!

Nårhjoow! Hej!
Jeg er i live… Sådan da. Er blevet ramt af forkølelsen fra helvede igen, som denne gang har medbragt sine grimme venner: feber og ondt i halsen. 
Overskuet er på sit absolut laveste. Jeg afleverede Otto i vuggestue ved 10 tiden i dag og gik derefter hjem og sov 5 timer, fik dog både tømt opvaskemaskine og gået ud med skraldet (jeg forventer stående applaus). Hentede Otto, smed en dvd på og lavede et par spejlæg til aftensmad. Sådan. Det var min dag. 
Spændende shit, jeg ved det godt. Hvad ellers?? Hm nåh ja. Mine øjne svier så sindssygt meget at både computer og fjernsyn er bandlyst, hvilket giver ekstra point på nederkontoen her i sygdomshelvede. Øv. Dette ellers fantastiske blogindlæg bliver faktisk skrevet med brændende øjenæbler (fuck et klamt ord!). 
Åh jo her til sidst kan jeg lige berette om mine langt ude feberdrømme (dog ikke lige så langt ude som sidst), i nat blev jeg jagtet igennem min lejlighed af en skraldemand iført cowboystøvler, og jeg spiste violette kyllingelår. Hvilket af en eller anden mærkværdig årsag har givet mig en sygelig trang til kylling i karry…
Ja. Ok. Mere bliver det simpelthen ikke til, jeg ser næsten dobbelt. Hej Hej. 

5 replies
 1. Stine says:

  I nat drømte jeg, at jeg var til fest. Jeg drak én øl. Det næste der sker er, at jeg vågner ved at min bedste veninde griner af mig og siger: “De far blev godt nok sur, da de ringende fra fængslet i går…” Jeg modtager – i drømmen – en sms fra min far om, at det ikke er særlig fedt at skylde et-eller-andet-metal-støberne 2 mio. kr., fordi ens datter er gået amok i et museum. Meget komplekst lader det til, at min drøm er konstrueret som: Oplevelser før, der er nogen, der har slippet mig en “roofie” og oplevelser efter, der er nogen, der har slippet mig en “roofie”… Og jeg er kun en lille smule snottet. Jeg tror altså at de putter et eller andet madness i de dér næsesprays.

  Svar
  • sneglcille says:

   Hæh! Det kan sgu godt være det er den næsespray. Der står også bagpå at man kun må bruge den 3 gange om dagen, hvilket jeg på ingen måde overholder.

   Svar
 2. Katja fra Pudderdåserne.dk says:

  Det lyder som mit liv. Her har det bare varet en måned. HAHA jeg vinder ynkelighedskonkurrencen! Har dog i det mindste ikke feber mere. I dag har jeg lavet pandekager. Det er vist det nærmeste jeg er kommet nogen form for madlavning siden 1. december undtaget de tre salige dage op til nytår hvor jeg var rask. Jeg er mest ynkelig! Haha!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *