Tankeskrald fra en gravid #1

Photobucket
Nej nej nej, ro på! Jeg er da ikke gravid nu! Men det var jeg jo engang. Dengang skrev jeg også, bare ikke på en blog, men i en lille notesbog. Noterne blev skrevet med henblik på at starte en blog. Altså sneglcille.dk … Men jeg fik kolde fødder gang på gang og startede den derfor først da Otto var blevet født. Derfor blev det aldrig udgivet. Før nu that is. For jeg fandt notesbogen i mit sorteringsvanvid for nogle uger siden. Her er et lille uddrag af nogle halvskøre preggo tanker, fra en tid hvor kvalme, hormoner og cravings fyldte en del:

 • Kastede op i bussen i morges. Folk skal fandme holde op med at gå i læder. Det pissestinker.
 • Ja excuse me, men hvorfor tager folk deres mænd med til jordemoder??! Tror jeg fandme ikke at jeg gad. Hvis jeg havde en. Mand. Næh!
 • En dreng….. Det er en dreng. I min mave.  En dreng!
 • Kung fu is!!! Skal fandeme ha’ en kung fu is! …
 • Man lærer nye ord konstant i dette graviditetsmareridt.. Ødemer f.eks…. Hvad fanden altså. Ødemer?! Som FYI betyder vand i kroppen… Lyder fandme åndssvagt. Men det har jeg altså… Ødemer. Det skvulper nærmest når jeg går og min fodhud (?) vælter ud over mine sandaler. Gladiatorsandaler = dååårlig ide!
 • Altså…. Jeg ved ikke om det er sommervarmen eller hormoner, men jeg føler mig sådan ret øøøøhm … Horny… Ja, der er ingen pæn måde at sige det på. Men hvem fanden gider lægge røv (diller?) til en opsvulmet gravid liderbuks?! Nemlig. Ingen! Nå. Jeg kører ned efter en jordbærtærte i stedet.
 • Naaarjnej nej for helvede nej!! Hvad skuer mit øje?! Et goddamn strækmærke. 20 dage før termin. En skinnende brændemærkelignende motherfucker henover navlen.. Arhmen selvfølgelig! Så må jeg eddermame gerne spise den sidste mælkesnitte.
 • Note to self: Køb flere mælkesnitter….. Og blåbær! !
 • Er netop hjemvendt fra glukosebelastning. Sad i rum med 7 andre tyksakker. En af dem brækkede sig i en skraldespand… Havde en sær trang til at highfive hende, for det kunne lige så godt have været mig. Men jeg nøjedes med at smile forstående og række hende en vådserviet.
 • Er stoppet med at se nyhederne. Bryder sammen over de mindste ting. F.eks var et indslag om kyllinger, der blev kasseret (slået ihjel og smidt i en spand!) for meget for mig. Jeg hulkegræd i små 10 minutter.
26 replies
 1. Hersom - Limited Edition says:

  Det der med at hulkegræde over småting husker jeg kun alt for godt – især når det er midt på Strøget fordi man havde set en annonce omhandlende sultende børn i Afrika. “Jamen jeg kan da ikke sætte et barn i verdenen når den er så ondt og hensynsløs … Ævle, ævle, hulk, ævle ….”

  *pinligt*

  Svar
 2. Kathrine says:

  Hej Snegl 🙂 skønt indlæg, også for os, der ikke har barn eller er gravide.
  Mht. til graviditet og Otto, kunne du så ikke finde på at lave et indlæg omkring dine tanker fra din (præ)graviditet, tankerne om at få barn i en relativ tidlig alder, måske midt i din uddannelse (?) og den slags overvejelser som du sikkert har haft.

  Mvh. en ung skruk kvinde i starten af 20’erne – midt i uddannelse.

  Svar
 3. Helena says:

  Det burde bare ikke være tilladt at være så lækker som gravid. Men bliver sgu alligevel helt skruk og satser gevaldigt på at jeg skal være tynd(ere) under min næste graviditet, så jeg også kan være, bare lidt, lækker gravid (:

  Svar
 4. Christina says:

  Du har lige beskrevet mig og min graviditet. Specielt den der horny-situation ramte plet. Total nymfoman! Forestil dig min komme prustende og trampende op af trappen, 80 kg mave, vand, medisterlår og appelsin-sodavand, med et ret så lummert udtryk i øjnene. Det skal lige siges at min søns far er en ret stor mand, gammel styrkeløfter på 125 kg, og han lignede et rådyr i billygter, når jeg kom tromlende. Stakkels mand, han var skræmt fra vid og sans…
  Det gik over, da kvalmen overtog min krop det sidste trimester. Junior havde valgt at placere begge ben direkte i mavesækken, så der var dømt halsbrand og kvalme all the way to the end….

  Svar
 5. Liv says:

  Jeg har lige læst hele din blog (tog 3 aftener) efter anbefalingen på Marens. Har grinet og grædt – og haft lyst til chokolade mange gange… Toms, Carletti og hvad de ellers hedder burde sponsorere hele bloggen – og glæder mig til fortsat at følge med. Og så vil jeg bare stemme i og sige wooooooow om gravid-billedet (det hører du nok hele tiden). Mange hilsner Liv

  Svar
 6. Eva says:

  Du er sgu da heldig, at det der med at hulkegræde over lidende dyr og deslige stoppede efter graviditeten! Jeg gør det stadig og min yngste øgle er snart 1½. Jeg tror aldrig det stopper. Efter at være blevet mor, er jeg reduceret til vrag på grådens rand 24 timer i døgnet. Nyheder er ikke en mulighed. Lille Nørd er lige på grænsen. Det er pinligt.

  Jeg vil gerne tilslutte mig; kæft mand, du var lækker og jeg elsker din blog 🙂

  Svar
 7. Trine says:

  Hvor er du bare smuk på det billede!!! Synes det er godt gået at være så lækker gravid når du samtidig også var noget af en krise ifht freelancer! Se DET er sejt!

  Svar
 8. Pernille says:

  Hvis jeg bliver så lækker når jeg engang bliver gravid, så må der fandme være lige så mange strækmærker indenunder tøjet som der er plads til! Pænt!

  Svar
 9. Lise says:

  Øhm, seriøst hvor lækker har man lov at være når man er med rogn?

  Jeg er også endt her efter anbefaling fra Maren, og er ved at læse bagkataloget igennem.

  Og er iøvrigt gravid – på den grimme måde. Er bare tyk. Generelt. Det var jeg også i forvejen, men det pynter altså ikke at have en kage i ovnen. Jeg er bare neurotisk fordi jeg går og fortæller mig selv at alle tænker om mig at jeg da overhovedet ikke ser gravid ud- bare tyk(kere)

  Og så skal jeg iøvrigt til glukosebelastning i næste uge. Læks. Hvorfor var du det? Troede kun det os fedlinge der skulle det?

  Svar
  • sneglcille says:

   Åh mange tak!
   Tillykke med bebs i maven! Er sikker på at du ser dejlig ud.

   Min søster har diabetes, derfor skulle jeg tjekkes.
   Man skal det vist både hvis man har diabetes i familien, har et højt BMI tal eller hvis man har et eller andet stof i urinen, hvis jeg ikke tager helt fejl.
   🙂

   Svar
 10. Chili says:

  Tak for en grineren oplevelse, er selv gravid i 21 uge i skrivende stund og kan sætte mig ind i meget af det du skriver.. Graviditet er virkelig en tid hvor kroppen, hormonerne og cravings lever deres eget forstyrrede liv..

  Sådan lidt a la.. Nej tak, jeg er ikke så meget til bountychokolade.. 20 sek. senere, hvad er det for en duft, er det kokos, hmm jeg har lyst til kokos, nupper sgu lige en af de bountyer der alligevel.. Nå da jeg godt li’ bounty.. 😉

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *