Spøgelser? Nope! Samsung!

Mysteriet er (måske) løst:

Uploaded from the Photobucket iPhone App

Enten det, ellers havde en facebookven en teori om at det måske var min overbo’s fjernbetjening, som virker til mit fjernsyn?? Han var vågen i nat, der var ihvertfald nogen som trampede ret voldsomt deroppe (!!), så det kunne være en anden mulighed. Ja!

Men tak for spøgelseshistorierne… Røvhuller! Jeg skal aldrig mere sove…
Dæmonens time …. Pfff!!!

4 replies
 1. Sisse Hansen says:

  Vi har også et smagsung, Og det tænder også af sig selv og slukker igen?! Virkelig mærkeligt. Det gjorde det så sendt som i nat. Jeg blev virkelig også mange for det de første gange. Men min kæreste som er it-mand og ret nørdet, forklarede mig hvorfor det skete og fandt på nettet at netop deres fjernsyn har en tendens til det.

  Svar
 2. Sofie says:

  Årh Cille, hvor er jeg dog glad for at det ikke var spøgelser (jeg ville selv have været shit scared hvis det var mig!!). Men samsung er da lige nødt til at tage sig sammen, det går sguda ikke at de skræmmer livet af folk!
  Og ham din overbo må lige lade være med at være vågen kl. 3 om natten hvis han har den magt over dit fjernsyn!

  Svar
 3. Pia says:

  Efter at have læst om dit tv-spøgelse (og døren) sad jeg i ret lang tid, uden at blinke, med øjne på størelse med Lolland og kæben hamret ned på lårene. Det er fandme ikke sjovt sådan noget! Jeg HADER spøgelser, og de kan lige vove på at finde hjem til mig!!

  Men hvor var jeg dog glad for at læse dette. Ham din ven, Teis – han er sgu en god ven!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *