Sneaker girl?

Jeg har simpelthen fået et par sneakers. Jow! Den er god nok. Jeg har dem på i dag, og jeg ved sgu ærlig talt ikke…. Det føles meget ungt og sporty. Ikke at det er dårligt nødvendigvis. Men jeg er jo vant til høje hæle og støvler. Hm. Og problemet er især at jeg i dem her bare ikke føler mig specielt feminin, jeg har forsøgt at kompensere med en helvedes masse læbestift. Hvilket hjælper på det. Lidt.
Måske skal jeg bare indse at jeg aldrig bliver en sneaks pige. Iiiih!Synes bare det holder på andre. Nå, men om ikke andet er de gode at ha’ til legepladsbesøg, ture og så videre.
øv!

Men se hvor pæne de er.
Photobucket
Photobucket

10 replies
 1. sara says:

  Ej, de ser supernice ud! Og er sikker på at de klæder dig med læbestift og dit ellers feminine væsen.

  Hej fra en ægte sneak-pige, der er SÅ dårlig til at gå i andet til hverdag 🙂

  Svar
 2. Nina says:

  Jeg er også normalt en stiletpige, men er nu også rart at gå i sneakers engang imellem, men så parrer jeg dem også som Belinda siger med en nederdel, så synes jeg det opvejer lidt.

  Svar
 3. Ditte says:

  Jeg har også lige fået et par lækre (!!) Adidassneakers. Jeg har tit en sød kjole eller f.eks. nederdel på til dem. Jeg synes, det ser rigtig fint ud, og så føler man sig heller ikke for drenget.

  Svar
 4. Cam says:

  Jeg ved hvordan du har det!!!!!
  Sidste år da jeg boede i Canada købte jeg et par (har nok ik haft et par i 10år) Synes det var meget Canadisk/North America (der er bare nogle steder hvor hæle ik er super)
  Det sku lige gå lidt tid men nu er jeg glade for dem.

  Prøv evt med en cowboynederdel eller kjole:-)

  Cam

  Svar
 5. Tina says:

  Jeg er alt for meget en sneakers-pige og ville faktisk af og til gerne, jeg var mere en støvle-pige! Eller bedre endnu, en hæle-til-hverdag-pige!
  Men føler mig helt forkert i det, så jeg ender næsten altid bare i mine sneaks 🙂

  Svar
 6. thelastmover says:

  De er ellers vildt seje! Men kender godt følelsen af at man selv synes man ligner en der er på vej ud på en løbetur, men tænk på den tjeneste du gør dine fødder 🙂 Mine har i hvertfald godt af at komme ned fra hælene engang imellem. Og så har jeg tilsyneladende nemmere ved at nå bussen i sneaks end i høje plateusko…

  Svar

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] flere sko, eller hvordan er det nu. Det er ikke mere end et parmåneder siden at jeg var helt “Buhuu jeg er ikke en sneaker pige og åh nej, jeg ligner en dreng”  blah blah freakin’ blaaaah agtig! […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *