Sms’er du ikke skulle ha’ sendt…

Tager “ting du ikke skal sige til ham/hende” i en lidt anden retning. For kender I det at man modtager en sms og ikke helt ved hvad fanden idioten havde forestillet sig? Eller at man selv i et øjebliks kækhed (for det meste med et par procenter i blodet) sender en afsted? Og oftest kommer i tanke om det dagen efter og næsten døøør af skam??

Here goes og som altid er det både egne og bekendtes :

 • “Dig og mig for altiiiid?!” (Medina… Really?!)
 • ” :0<===” (Blowjob på sms sprog… åbenbart).
 • “Skal vi ikke bare stoppe her?” (Du slår op på sms simpelthen?)
 • “Jeg savner dig!”  (Nej du/jeg gør ej.)
 • “Narrepik!” (Man bliver sgu da skuffet!)
 • “Gad godt dyppe dig i honning og slikke dig ren” (Okeeey mand, jeg har set 3 gange… Easy with the sex talk)
 • “Jeg synes du er en kæmpe lort!” (Det gør jeg faktisk! Men sms’en var ligegyldig)
 • “Skal jeg så komme og kneppe dig nu?” (Efter endt FØRSTE date… Nej tak.)
 • “Vi er færdige med hinanden!! … Slet mit nummer” (Rolig!)
 • “Miaaauw! (En kat alligevel?)
 • “Sejl egen sø!!” (A’ hva?)
 • “Jeg garanterer dig et sexfyrværkeri!” (Mja…)

…. You know what to do …GO!

35 replies
 1. Kristina... says:

  “Patter” – modtaget kl. 4 om morgenen fra fyr jeg havde mødt i byen og sms’et lidt med. Holdt meget hurtigt op med at svare på hans henvendelser 😉

  Svar
 2. Dorthe says:

  Mig: “du er lidt i mine tanker, ved ik hvor godt det er” (skrevet til eks, der havde droppet mig for 4 mdr. siden, og man efterfølgende kom til at være sammen med da han liiiige skulle hente de sidste ting) Hans svar: “tænker os på dig:) men syntes stadig ikke jeg kan tænke kærester:(” (..kunne jeg ikke bare have sparet den sms:-/)

  Svar
 3. Christina says:

  Fra kollega som jeg havde flirtet LIDT med. Kl 4 en søndag morgen, uden nogen forestående SMS-korrespondance.
  Er du vågen? Kommer du ikke over? Hvis du har et kondom så tag det lige med..

  Svar
 4. Nanna says:

  I loooooooooooooove “Sejl egen sø” OG har brugt og skrevet selvsamme version af et ellers udmærket udtryk mange gange siden den dejlige nat med rødvinen!

  Svar
 5. C says:

  Sendt fra fyr som man ikke havde hørt fra i halvanden uge:

  ‘Undskyld jeg smed dig ud sidst lige efter vi havde knaldet. Hvad synes du i øvrigt om størrelsen på mit lem?’

  Svar
 6. trine maria says:

  Synes det her indlæg er mere uhyggeligt end det med spøgelserne. For jeg krummer tæer, ved at læse andres fejl-sms’er – for jeg ved, at jeg er World Champion #1 til forsmåede, fuldemands “du elsker mig ikke/skænderier over sms/tag mig tilbage/hvad skal jeg gøre uden dig” sms’er. Don´t even get me started med telefonsvarerbeskeder i følsomme/berusede øjeblikke. fml!!! Men rart at vide, jeg trods alt ikke er alene. Skriver dog ikke så ofte de klamme, selvom jeg da, en enkelt gang, har bedt om løssluppen sex pr. sms…..”Vi behøver jo ikke være kærester, vi kan da bare knalde…” FML!

  Svar
 7. Sara says:

  Uhhh, fantastisk indlæg!
  Elsker, elsker, elsker de her “skulle ikke have sagt/gjort” indlæg. er helt flad af grin over dem.
  Har engang haft gang i en flirt hvor vi sendte hinanden lidt frække mms’er af vores nøgne kropsdele- ja, don’t ask, men dengang var det vildt frækt. Da vi så endelig tog os sammen til at møde hinanden i virkeligheden, gik det jo hedt for sig… Dagen efter modtager jeg denne sms fra ham mens jeg sidder på arbejdet “Er den ligeså stor i virkeligheden, som på billederne”…Øhhh, wtf? Svaret noget kejtet tilbage og det var så enden på ellers en lidenskabelig flirt…

  Svar
   • Sara says:

    Don’t now. Det må være noget genetisk. Kunne man forestille sig en kvinde sende tilsvarende besked? Var mine bryster ligeså store i virkeligheden, som på billedernen? Øh, nej vel.

    Svar
 8. Tille says:

  I en brandert, til en fyr jeg havde været sammen med for over et år siden (dengang) som alligevel ikke kunne komme til den fest jeg holdte; “jeg havde ellers barberet ben for din skyld ;)”.. Og da jeg senere indså hvor kikset det var prøvede jeg selvfølgelig at redde den med en lam forklaring om at sms’en slet ikke var til ham, men til en af mine venner der var med til festen og bare ment som en joke..
  Jeg burde have en alko-lås på min telefon!

  Svar
 9. Emma says:

  Lige efter jeg havde kysset med min gode ven, sender jeg en sms afsted til min veninde: “Har lige kysset med mads………..åh gud”
  To sekunder efter opdager jeg så, at jeg har sendt den til ham istedet for til min veninde. Vi snakkede ikke sammen i en måned efter.

  Svar
 10. Mette says:

  Sms korrespondance citeret direkte (inkl. fuldemands stavefejl):

  Meget fuld fyr: “Sskql du ikke i byen i aften?
  Meget ædru mig: ” Fornemmer jeg en god promille? Nej, har været på arbejde, så er gået i seng”
  Meget fuld fyr: “Ej øv kunne ellers værebyh”
  Meget ædru mig: “Ja, det kunne være smadder “byh” 😉
  Meget fuld fyr: “Hehe tror jeg mente at jeg gerne vil have dig med hjem i seng, og gøre dig helt vildt våd”.

  Kan man tale om malplaceret besked, total ud af kontekst!?

  Svar
 11. Sophie says:

  Jeg var ikke engang fuld, meeenn…

  Jeg havde skrevet sammen med en fyr om torsdagen om, hvorvidt han kom i byen senere. For jeg ville jo rigtig gerne se ham og blablabla. Han svarede temmelig trægt, så jeg skriver (tror jeg) til vores fælles veninde, at det er da for irriterende, at han ikke svarer og jeg gad herregodt være sammen med ham i aften og blablabla. OMG. Havde sendt til ham. Er nærmest overbevist om, at jeg fik en mindre blodprop, da jeg opdagede det.
  Behøver jeg sige, at det aldrig blev til det helt store mellem os?

  Svar
 12. Sandra says:

  Modtog for nogle månder siden en fuldemands besked fra min flirt kl 4 om morgenen der mindede lidt om det her ” jeg har lyst og sovs hele natten” det er ikke helt præcist, men det var i hvert fald noget med lyst, sovs og hele natten, og da jeg læste beskeden var jeg flad af grin.
  Har også selv været ude for at ‘komme til’ flere weekender i træk at sende “jeg savner dig” beskeder til min eks og næste dag tænkte jeg “fuck fuck fuck”, til sidst havde jeg gjort det så mange weekender at jeg bare tænkte ‘nåh hvad så’ .. årh det er frygteligt! 😀 haha

  Svar
 13. Mette P says:

  Min venindes ex-kæreste slog op med hende gennem sms… Da hun spurgte om en grund svarede han: “Kan du stave til P L A Y E R ?!” Skrevet præcist sådan, men store bogstaver og det hele.. De havde kun været sammen i 4 måneder og heldigvis brød hun sammen i grin og ikke tårer da hun så den.. Sikke en taber.

  Svar
 14. Katrine says:

  Jeg fik en meget underlig sms fra et nr. jeg ikke kendte

  “En nat med fedeberg på slæb. Pyh man skulle tro det var hårdere. Men det er faktisk slet ikke så tungt. Eller vi får det ihvertfald til at se let ud. Hovsa”

  Ja, den grublede jeg virkelig over. Hvad faaaaanden var det for en kontekst?! Endte med at skrive “forkert nr”.

  Det viste sig så at den var fra min svoger og at den skulle bruges i forbindelse med en jule-quiz til vores julefrokost!

  Svar
 15. Line says:

  Åhh altså de beskeder, haha.
  Min eks og jeg har haft et lidt voldsomt brud her for en måneds tid siden, vi skulle faktisk have været gift og sådan.
  Men hans følelser flyver op og ned, og jeg bliver desværre påvirket af det.
  Men igår fik jeg denne :
  “Mine børn må gerne besøge dig, men du må ikke snakke med dem om mig” og så denne “For mig eksisterer du ikke mere”.

  Ej men altså come one, jeg holder meget af de børn, men jeg bliver sgu lige nødt til at lægge ham på is et stykke tid, så længe vi (han) ikke kan snakke fornuftigt om tingene. Har virkelig strakt mig langt, men der fik jeg nok.

  Svar
 16. Laura says:

  Modtaget kl. 5 lørdag nat: ”Fucky-fucky? Yes or no-ey?” Ej, please….. Behøver vist ikke at nævne, at svaret blev ”Gå nu i seng. Ps: virkelig, virkelig no-ey”

  Svar
 17. char says:

  En tidligere flirt havde/har lidt svært ved at forstå et nej. Og når han er fuld er han så desperat efter at få noget på den dumme, at hans beskeder kun indeholder ord som: Ja, kom, nu, nu hvad, hva så, skal du med, ny, knud, du pissed lækker. Og så er de 16 opkald der plejer at følge med ikke engang nævnt. Og det er selvom han ved jeg har en kæreste. Så har lært det der med at sætte telefonen på lydløs. Sidste gang var han dog så stor at komme med en undskyldning dagen efter.

  Men skal nok ikke lyde for hellig. Dengang jeg var ung (LÆS: single). puha, er du vild nogle beskeder jeg har sendt!!!

  Svar
 18. Sofie says:

  Fra fyr jeg ikke havde hørt fra i 4 mdr: Hej, long time;) Hvis invitationen til at se din lejlighed kunne jeg kigge forbi i aften? 😉

  Hmm – lad mig tænke…. Det gør den ikke!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *