Så er det nok !

Jeg har i virkeligheden nogle dejlige naboer. Virkelig. Lige bortset fra dem som pisser i Otto’s klapvogn naturligvis… Jeg er vild med at bo i lejlighed, er faktisk mægtig glad for liv og larm. Jeg bor et stenkast fra Istedgade hvor der altid er både biler og mennesker, det er dejligt! Der er også mange fester i min gade, musik, snak og så videre… Fint og No problem! Men seriøst! Morgenfest en fredag? Fra 4 til 7? Naaarj vel?!!

Photobucket
Stram op! Og hold kæft!

9 replies
 1. Trine Maria says:

  GODT at høre, jeg ikke er den eneste, der truer naboer med Jamie Walters! Mine holder dog ikke morgenfester, men dyrker til gengæld psykopat meget højlydt sex på alle tidspunkter af dagen. Noget må gøre ondt, siden hun skriger fra start til slut…

  Svar
 2. Stop det dog says:

  Min nabo holder trancefester til kl. 8 om morgenen om torsdagen og min underbo holder smid-tøjet-og-syng-Robbie-Williams-fester om onsdagen. Og hvorfor ved jeg at de var nøgne? Min bedre og lidt mindre tålmodige halvdel bankede på kl. 7 om morgenen, intet svar (for de kunne jo ikke høre det), gik ind og fandt 8 nøgne mænd der bare ville “entertain you”.

  Svar
 3. City Chick says:

  Jeg aner koncepet til en ny runde “læser-historier”.

  Havde en gang en overbo, der var meget ung, håndværker (men nej, ikke lækker), der helst holdt fest alle hverdage.

  Hvilket var forholdsvis nedtur, da de heglede rundt i opgangen, spillede dødsmetal, brækkede sig ud over altanen ned på folks cykler – og var totalt uimodtagelige overfor klager.

  Skønt når man skal møde kl 04 til en 12-timers vagt….!!

  I weekenden var det så naboen til til den anden side, der slæbte mænd med hjem til råben og skrigen.

  En weekend fik jeg nok. Tog til Århus for at besøge kæreste og satte Rage Against the Machine på repeat og max styrke…..

  (Nej det var ikke pænt, men nødvendigt!)

  Svar
 4. Tania says:

  Her har vi til begge sider af vores lejlighed, ikke mindre end 2(!!!!!) skrigmarier! Hold nu kæft de skriger, og de har forskydende sex, hver anden aften/nat!! Undre mig tit over om jeg virkelig bor ved siden af 2x gudsgave-til- kvinder, eller om de begge bare har en meget lille diller!?!

  Vi har endda fået en “klage” af det ene par, fordi de mente at vi forstyrrede dem, med noget de mente var en “træningsmaskine” på “SKÆVE” tidspunkter (så tidligt som kl. 7 om morgene!), og at vi måske ikke var klar over hvor lyd det var her!?! Det var så ikke os! Helt ærlig vi er gift og har barn… højtlydt sex… nej tak, det vækker jo barnet!!

  PS. Dejlig blog :o)

  Svar
 5. Pernille says:

  Det er egentligt ikke noget der generer mig, måske snarere kilde til voldsom forundring… Et par gange om ugen, er der en flok mennesker som mødes i vores gård og spiller Portishead mens de optræder med ild og alt muligt mærkeligt. På et tidspunkt optrådte et par og mens kvinden svingede med ild i luften, dansede manden vals med en dukke. Det fik stort bifald… Jeg ved ikke… Man kan jo vænne sig til meget, men det lyder da lidt underligt, ikke!?

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *