Noget om pariserbøf, Lauryn Hill og Fashion flea

Snotten har løsnet sig, penicillinen virker, min stemme er kun meget lidt rusten og bedst af alt: jeg kan smage !!! Halle-fuckin’-luja! Det har været en helvedes uge, særligt smagsmæssigt. Mine smagsløg har været sønderkneppede og det har været en flad fornemmelse at spise mad. Men NU! Og så lige den dag der er pariserbøf i kantinen. Whoop! Ser du, jeg har en seriøs svaghed for æggeblomme, kapers og peberrod… Please do not judge. Jeg har en lang arbejdsdag i dag, er rimelig bagud. Ikke kun på arbejdsfronten, men bare sådan generelt i livet. Derhjemme er det også helt skidt, efter 8 dage med sygdom (og med den to-årige hjemme de fleste af dagene) skal der muges ud i sygdomshulen. Min lejlighed ligner seriøst noget der er løgn, et kaotisk brio togbane-snotpapirs-tøjflydende helvede toppet med havregrødtallerkener og beskidt sengetøj.
Uploaded from the Photobucket iPhone App
Udover at gøre rent, skal jeg sortere tøj igen igen. På lørdag skal jeg nemlig i Korsgadehallen og sælge tøj. Jeg har fået en stand sammen med en smuk dame, til Fashion flea. Meget mere om det i morgen.
Nårhja, lige til sidst vil jeg skynde mig at understrege at jer, der gik glip af Lauryn i går, ikke gik glip af noget… Det piner mig at sige, for jeg havde fandme glædet mig. Jeg er VILD med hende. Men koncerten i går var en skuffelse uden lige. Hun så dejlig ud og ja, gu kan hun synge. MEN. Jeg var skuffet, ikke som den eneste. Folk vandrede ud derfra og så bestemt ikke glade ud.
Anmeldelsen her siger det hele. ØV.

3 replies
 1. Kamilla Olsen says:

  Hold da op – jeg har aldrig nogensinde læst så dårlig en anmeldelse før. Det lyder bestemt ikke som nogen god oplevelse. Håber du er helt ovenpå, så du har overskud til at give lejlighed+tøj den omgang det trænger til. Når det er gjort, så har man det ofte lidt bedre = alle synlige tegn på sygdom er nemlig væk 😉
  Smut ind forbi min blog og deltag i min give away. Måske bliver du den heldige vinder af skønne sager til køkkenet fra Rie Elise Larsen. diary.dk
  Kh Kamilla 🙂

  Svar
 2. Mie says:

  Akja, det var sateme en skuffelse… Følte lidt at hun trampede på den 14-årige udgave af mig der for mange år siden syntes hun var Gud… Men det mente hun i det mindste stadig selv hun var, lod det til…

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *