Min weekend… Plus det løse

Jeg havde en virkelig rar weekend. Med en perfekt dosis af både det ene og det andet.
Familie, venner, Otto, øl og afslapning.
Uploaded from the Photobucket iPhone App
Lørdag spiste jeg hjemmelavet pizza hos min mor. Derefter lånte hun Otto og jeg cyklede på bar, for at drikke store øl med søde mennesker.
Uploaded from the Photobucket iPhone App
Iført glimmernegle og min nye sneglering:
Uploaded from the Photobucket iPhone App
Det blev ret sent og jeg sov kun 3 timer, men brugte tilgengæld det meste af søndagen på min mors sofa, sammen med ham her:
Uploaded from the Photobucket iPhone App

…. Nytårsforsættet om at drikke flere øl, går altså strålende indtil videre… Har haft tømmermænd 2 gange i år (sååådan!)… Og weekenden (som lige nu føles meget langt væk) står også på den ene ølaftale efter den anden. Det er godt!
Alt er godt. Og fik jeg sagt at min opvaskemaskine kører igen?? Oh yes! Spøgelset har ikke vist sig OG jeg har endelig fået lagt det meste af mit vasketøj sammen…
2012 jeg kan li’ dig!
Og jeg ignorerer fuldstændigt at min konto står i psykopat minus, at jeg ikke har støvsuget i 14 dage og at jeg i den grad trænger til at rede hår (seriøst! jeg kører sær dreadet trolde frisure, ikke på den fede Olsen twin måde, mere på den hjemløse jeg-har-brug-for-et-bad måde … Primært i nakken.)

7 replies
 1. Bethina says:

  Jeg er ny læser – og er allerede godt afhængig af dine finurlige hverdagsobservationer! Thumbs up, du gør det skide godt – også er du hammer sjov.. På den fede måde! 😀

  Svar
  • sneglcille says:

   Det var også hyggeligt! Hun havde endda købt chips og cocio til mig ! Den var sgu nok ikke gået da jeg var teenager. Det er bonussen ved at blive voksen, man bliver forkælet når man har drukket sig i hegnet. Hæh!

   Svar
 2. Sara says:

  Åh nej, jeg kender godt den der dread fra Roskilde – det er som om, der er en bæver, der har lagt sig til at dø i ens nakke..

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *