Madklub

Cirka en gang om måneden mødes jeg med to veninder i vores “madklub”. Konceptet er simpelt: vi mødes hjemme hos en af os, og den der lægger hus til laver en hovedret, en anden tager dessert med og den tredje sørger for drikkevarer (vin, lambrusco og/eller øl) bum! Og af en eller anden grund ender det altid i nogle virkelig gode byture.
Lige inden nytår spiste vi opturspasta (grønkål, chili, bacon! lækkerhed) hjemme hos mig, drak vin og øl og spiste sygt meget chokolade. Senere tog vi på Riesen og drak store øl. Jeg var hjemme meget tidligt næste morgen…. Virkelig en perfekt aften! Det er i øvrigt også i madklubben at jeg ofte henter inspiration til “Ting du ikke skal sige…” listerne.

 

Dette er egentlig lidt en opfordring til jer andre, om at gøre noget lignende? Det holder altså. Intet fancy, bare en aftale om at ses cirka en gang om måneden, med folk man måske ikke får set så meget i hverdagene…
Jeg herreglæder mig ihvertfald til næste Madklub.
Uploaded from the Photobucket iPhone App
Uploaded from the Photobucket iPhone App
Uploaded from the Photobucket iPhone App

12 replies
 1. Mathilde says:

  Madklubber er så optur!

  Kunne man få en opskrift på opturspasta? Lyder lækkert 🙂 bare som inspo til næste madklub du ve’.

  – Mathilde.

  Svar
  • sneglcille says:

   Ja da…
   Det er meget simpelt og dødlækkert!
   Pasta koges (jeg plejer at bruge penne eller de der rillede rør)
   Grønkål (400-500 gram) skylles og hakkes groft (kun bladende, ikke stilken – den skal ud!) og smides lynhurtigt i noget saltet kogende vand (bare 1 min eller 2).
   Bacon eller lufttørret skinke i små stykker, steges sprødt på en pande, tilføj herefter et hakket fed hvidløg og en hakket rød chili, 3 spsk olivenolie og den drænede grønkål og fyr det godt rundt på panden i et par minutter. Bland til sidst med pastaen og server. Bang!
   Kan evt toppes med en masse parmesan og lidt citronskal, hvis man er til den slags…
   Værsgo’
   (Den kan også laves med broccoli eller squash og pebefrugt, istedet for grønkål )

   Svar
 2. Søren says:

  Hej Cecilie

  Det var så en rigtig god blog! Har simpelthen læst den fra ende til anden – muligvis for at hitte ud af how the other half lives. Din kategoriske benægtelse af at det som sådan er synd for dig at være solomor minder meget om min egen meget bedre halvdel som nåede at opleve det et par år.

  Tak for god læsning. Din personlighed trænger fint igennem, når du skriver, og det er ikke så dårligt gået…

  Svar
 3. Amanda says:

  Hej Cecilie

  Jeg fandt din blog for et par dage siden, og har nu læst den fra ende til anden (bare kald mig freak!). Jeg synes du er pisse sej (og ikke mindst smuk!) og Otto er noget så charmerende. Det er fedt med en så ærlig blog. Keep up the good work!

  Amanda

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *